2777
2789
سلام. مشهد جایی که واسه حجامت خوب باشه و اطرافیانتون رفتن و راضی بودن سراغ دارین؟ اصلا واسه آقایون پشنهاد می کنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه جا بلد بودم بین سه راه دانش آموز و دانشجو توی بلوار وکیل آباد . مرکز طب اسلامی . دکتره هم اسم خوبی داشت ولی الان هرچی فکر میکنم یادم نیست سپهری بود اسفندیاری بود یه چیزی تو این مایه ها . اونجا من چند تا از همکارام رفته بودن خیلی تمیز بوده و راضی بودن
i was a stranger in my own skin
بلوار وکیل اباد-اول سامانیه-ساختمان پزشکان دکتر سعید اسکندری متخصص طب سنتی و حجامت
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …

سلام عزیزم من دوجا رو میشناسم که خودم پیششون رفتم و راضی بودم.

۱. خانم دکتر خوش قامت خیام جنوبی ۱۰ بین گلایل ۶ و ۸

۲. آقای دکتر موسوی نژاد روبروی پیروزی ۴۹ (پزشک طب سنتی هستن که من برای مشکلات رحمی پیش ایشون رفتم و حجامت هم انجام میدن)

سلام به دوستان

من مجموعه طب سنتی طیبات را پیشنهاد می کنم

بسیار تمیز و بهداشتی است

زیر نظر دکتر حسن زاده که خودشون متخصص طب سنتی هم هستند

آدرسش : بین هدایت 47 و 49 طبقه سوم درمانگاه گوهر سلامت
تلفنش : 05137574730