2777
2789
عنوان

کیا درگیر بچه کلاس اولین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 148 پست
ای بابا  من تا یک چیزی میگم معلمشون میگه فقط شما مشکل دارید  درصورتی که من حرفم واعتراضم ...

وای  خانمه اومده تو گروه حالا منظورش با من بود  توی خاص هم پیام داده بود،با اینجا هم نوشته بود گروه رو شلوغ نکنین پیام نزارید،یه عده هم ک نمیدونم چی بهشون میرسع اومده بودن ازش تشکر کرده بودن ،من ظرفای پریروزمو امروز شستم بخدا

کم گوی و گزیده گوی، چون دُر. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قانونش اینه هر ماه 4 تا درس ...هر درس هم 2 تا نشانه ... یعنی هر هفته 1 درس که شامل 2 نشانه میشه ...

الان ما او هستیم خدا رحم کنه بچها گیج شدن 

پسر من قاطی کرده کلا

تایک چیزی هم میگیم میگن من 30 سال تجربه موفق دارم عجله نکنید

بچهایادمیگیرن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ببخشید دعوا معلم به خاطرخوب ننوشتن یا یاد نگرفتن برای دانش امموز اثر بدی داره ایا

اره داره نبایددعواکنن من یبار تو تاپیکا گفتم از اول بچمو کلاس اینامیزارم و بالاتر از بیستش میکنم گفتن خودخواهی واینا گفتم خودخواه نیستم اگرکم بگیره انقدر تومدرسه وهمه جاتحقیرمیشه ک اعتمادبنفسشم میادپایین وهمیشه حس پوچی داره نمیخام اینجوری بشه 

خودشیرینن دیگه حالا بری میبینی هیچ کدوم بابچشون کارنمکنن

دقیقا من خودم خیلی حساسم،کاربرگ میده بعد تو کلاس با بچه ها با هم حل میکنن بصورت شفاهی،بچه جوابو حفظ میکنه میاد تو خونه سریع حل میکنه ،ازش میپرسم چرا ایجوری اینو انجام دادی ،راه حل رو بلد نیس.بهش میگم شما ک جوابای صحیح رو محبت میکنید تو گروه میزارید دیگه ب ب ج ه ها نگید تا کمی  فکر کنند بازده داشته باشند میگه بعضیا بلد نیستن من واسه دختر شما توضیح نمیدم .البته خیلی زحمت میکشه ها،دوس داره همه برابر باشن این کمی غیر عادی هست پیشم

کم گوی و گزیده گوی، چون دُر.