2777
2789
نه چون بعدش تمیز با اب میشورم ودست میکشم بعد هم لیف کامل وسفت میکشم چه توضیحی دادم من    

من ک چند بار پودر بهداشتی زدم خیییلی بد بود.همون موقع و بعدش ک خیلی سوزش داره.موهامم کامل نمیره.باید بخارونم تا کنده بشن😓😓

حالا نمیدونم دپی ک شما میگین همونه یافرق داره🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیقا ۴۵ دقیقه قبل اینکه لیزر رو انجام بدی باید بزنی و روشو مشمبا بذار و قبل اینکه بری داخل ات ...

فقط برای قسمت بیکینی میشه زد یا زیر بغل هم زایلاپی مشکلی نداره؟

عه واقعا پس الکی نمیگن الان دو دل شدم باهمین دایود ادامه بدم یا اینکه برم الکس چون هزینه الکس خیلی ز ...

شک نکن الکس. من خودم قبلا دایود رو رفتم جواب نگرفتم فقط پولمو ریختم دور و بعد با الکس واقعا جواب گرفتم 

شما انجام دادی لیزر ؟ درد نداره 

پماد زایلاپی بزن بی حس میکنه درد نداره 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
من ک دگ انجام دادم و تا الانم مشکلی نداشتم امیدوارم و مطمعنم ک بعدشم مشکلی پیش نمیاد😊

گلم اینکه میگن اگه باردار بشی دوباره موها در میاد راسته؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
من ک چند بار پودر بهداشتی زدم خیییلی بد بود.همون موقع و بعدش ک خیلی سوزش داره.موهامم کامل نمیره.باید ...

شاید پوستت حساسه اول کمی بزن روی بازوت بزار خشک بشه ۵تا ۱۰ دقیقه بعد با اون کاردک داخلش امتحان کن اگر قرمز ودون دون وخارش داشت نزن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
مادر من ۸ ساله انجام داده.  من خودم رفتم دکتر زنان سوال کردم راجب لیزر بیکینی و خیلیم راج ...

من خودم بعنوان کسی که مراحل ساخت لیزر رو دیده و طبق تجربه و آموزش استادام گفتم

به هر حال هر کسی صلاح بدن خودشو بهتر میدونه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
 کلا تمام نواحی ک میخوای لیزر کنی و بزن اگ تحمل درد نداری ولی بعدش ک بی حس شد باید بشوری و خشک ...

من که بیمارستان رازی میرم خودشون ی کمی میدن واسه قسمت بیکینی ولی خیلی کم ،باید خودم هم بخرم ،پس برای زیر بغل هم میشه زد 

اینو باید دقیقا چند وقت انجام بدی که جواب بده؟؟؟چون قبلا استفاده کردم تاثیری نداشت

من خودم خیلی پر مو بودم   بعد از اپیلاسیون پوست رو با آب گرم  میشوری بعد پودر رو روی پوست ماساژ میدی یا اینکه با آب مخلوط میکنی  بعد روی پوست ماساژ میدی  بعد با آب سرد یا ولرم پوست رو میشوری  من در حد یک دقیقه  فقط روی پوست میزارم چون یه مقدار سوزش داره بعد میشورم  بعد از هر بار اپیلاسیون یک یا دوبار بیشتر  زنجفیل نمیزارم روی پوست ..البته من شنیدم باید یک هفته  هر بار نیم ساعت روی پوست بزاری   که به نظرم همون یک یا دوبار در حد یک یا دو دقیقه کافیه  

من بعد از 6 ماه 70 درصد موهای بدنم کم شده   خداروشکر