2777
2789
كرمش بهتره باردار بودم كرم موبر دپي ميزدم  خيلي راحت بود

من کرم خارجی استفاده کردم فک کنم نییر بود به خوبی پودر نبود 

تجربه کرم دپی را ندارم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اپلاسیون جز اینکه موی زیر پوستی دربیاد و بدنو شل میکنه ب مرور زمان هیچ چیز دیگه ای نداره😑 چجوری طا ...

بعد تازه با اون بیکینی پشمالو و زشت ک موهاش بلنده جلو طرف وایسی اپیلاسیون انجام بده؟ 😧😧

عزیزم مگه زایلاپی نزدی؟؟؟ درد داره ولی ب تحملش می ارزه

زدم ولی 10 مین بیشتر نگذشته بود و هنوز اثر نکرده بود

کلینیک رازی بودم گفت کلا نباید بزنی و با یه دستمال مرطوب پاکش کرد!!!

رسما قصابی شدم!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
لیزر  اپیلاسیون  بعد از اپی پودر زنجفیل رو روی پوست مرطوب ماساژ بدی  فقط مقداری سوزش ...

اینو باید دقیقا چند وقت انجام بدی که جواب بده؟؟؟چون قبلا استفاده کردم تاثیری نداشت

خدایا بابت همچی شکرت
اره عزیزم همینه حتی کانال من وتو هم ک دکتر پوست و مو برا این چیزا اومده بود گفتش

عه واقعا پس الکی نمیگن الان دو دل شدم باهمین دایود ادامه بدم یا اینکه برم الکس چون هزینه الکس خیلی زیاده باید تیکه تیکه برم 

من کرم خارجی استفاده کردم فک کنم نییر بود به خوبی پودر نبود  تجربه کرم دپی را ندارم

از اين جهت راحت تره ك ديگه لازم نيس موادشو اماده كني

وگرنه عملكردش با پودرش يكيه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
مادر من ۸ ساله انجام داده.  من خودم رفتم دکتر زنان سوال کردم راجب لیزر بیکینی و خیلیم راج ...

آخرین مقالات علمی رو بخون به انگلیسی سرچ کنی میاد.

مطالب تو کتابا علم روز نیس تیلیاشم رد شده و کتاب قدیمیه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
زدم ولی 10 مین بیشتر نگذشته بود و هنوز اثر نکرده بود کلینیک رازی بودم گفت کلا نباید بزنی و با یه د ...

عزیزم دقیقا ۴۵ دقیقه قبل اینکه لیزر رو انجام بدی باید بزنی و روشو مشمبا بذار و قبل اینکه بری داخل اتاق برای لیزر بشور و خشک کن

خود کشی مخصوصا اگه پر مو باشی 😢

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
عه واقعا پس الکی نمیگن الان دو دل شدم باهمین دایود ادامه بدم یا اینکه برم الکس چون هزینه الکس خیلی ز ...

اره عزیزم اورده بود متخصص اون همین حرفی ک شما زدی گفتن ❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آخرین مقالات علمی رو بخون به انگلیسی سرچ کنی میاد. مطالب تو کتابا علم روز نیس تیلیاشم رد شده و کتاب ...

من ک دگ انجام دادم و تا الانم مشکلی نداشتم امیدوارم و مطمعنم ک بعدشم مشکلی پیش نمیاد😊