2777
2789
اره داروخونه بگو پودر نظافت دپی میخوام طرزش را رو جلدش نوشته فقط کم کم اب داغ بریز خمیرش سفت باشه اص ...

مرسی عزیزم ❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ضرری من یکساله انجام دادم هیچ ضرریم ندیدم لیزر بهترین راهه از نظر من

مضراتشو بعدش میبینی

بذار چن سالی بگذره

راه دائمی هم که نیست

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
اره داروخونه بگو پودر نظافت دپی میخوام طرزش را رو جلدش نوشته فقط کم کم اب داغ بریز خمیرش سفت باشه اص ...

كرمش بهتره

باردار بودم كرم موبر دپي ميزدم 

خيلي راحت بود

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
اخه میگن الکس برای پوست سفید هست و دایود برای گندمی و سبزه

من گندمیم یکبار با الکساندریت زیر بغل رو لیزر کردم

با اینکه یکبار بود ولی حجم موهای زاید کم شد و کاملا به چشمم اومد

ولی شدیییییدا دردناک بود طوریکه گفتم پشیمون شدم بیکینی رو نمیخوام! :(

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ن عزیزم اینا فقط حرفه اخه چ ربطی داره من خودم پوستم سفیده الان بیکینیم شده مثل دختر بچه هایی ک تازه بدنیا میان ن سیاهه ن اینکه دگ مو داره واقعا راحت شدم و همیشه تمیز

اره عزیزم همینه حتی کانال من وتو هم ک دکتر پوست و مو برا این چیزا اومده بود گفتش

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نه بابا اين حرفا چيه

براي ليزر بايد فقط موهات ضخيم باشه هرچي ضخيم تر باشه بهتر جواب ميده

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏