عزیزم من همه ی اشناهام انجام دادن همون کلینیکی ک من میرفتم و همه هم راضی بعد اولین جلسه مطمعنا جواب ...
اگر ادرس و اسم پزشک رو لطف کنید خیلی خیلی ممنون میشم عزیزم .... من 8 جلسه با الکس کندلا مینی جنتل رفتم ولی میخوام دو جلسه دیگه با دستگاه بهتری برم مثلا مرکز لیزر هستیا .سلین . گیتا مجیدزاده اینا مدل جنتل مکس پرو داشتن ولی نمیدونم کدوم دقتش بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۶تا ۸ جلسه باید بری کامل و فاصله ی هر جلسه تا جلسه ی بعدی بین ۴۰ تا ۴۵ روزه ولی بهتره ک ۴۰ روزه باشه من زیر بغل کل بیکینی و گودی کمر و پارو انجام دادم تقریبا ۲و خورده ای
من تحمل درد زیاد دارم،قبلا یک هفته هر روز نیم ساعت میذاشتم رو پوستم،احساس کردم الکیه ولش کردم؛البته ...
همون لحظه که اپیلاسیون کردی پوست رو با آب گرم یا داغ بشور همینطور که پوست مرطوبه زنجفیل رو روی پوست ماساژ بده روز بعد هم تکرار کن کافیه.... روی موی زخیم اثرش بهتر دیده میشه .. من واسه بدن و صورت امتحان کردم ولی اثرش روی بدن بیشتر بود بعد از دوبار اپیلاسیون متوجه تغییر میشی
این کارو بعد اپیلاسیون باید انجام داد؟ یعنی زمانی که موها تازه از ریشه دراومده؟ زمان دیگه که ...
اره دیگه چون منافذ پوست بازه و زنجفیل اثر میزاره ... وقت دیگه اصلا فایده نداره
من وحشتناک پر مو بودم موهای مردونه اوایل که اپیلاسیون میرفتم تا یک هفته پوستم تمیز بود بعد دیگه سریع موهام در میومد هر دو هفته یکبار اپیلاسیون میکردم الان یک ماه بیشتر گذشته از اپیلاسیون قبلیم ولی موهام خیلی خیلی کم در اومده
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟ کانال دکلمه های خودم @voooice