2777
2789
عنوان

اطلاعیه 📣📣 کاربران عزیز توجه بفرمایید📣📣

| مشاهده متن کامل بحث + 44258 بازدید | 385 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3190577/خانما-تا-حالا-شده-ب-شوهرتون-شک-داشته-باشین- ولی ...

دوست  عزیز میشه بهم یادبدین چطوری اون تاپیک که میخوام پاک بشه لینکشوبفرستم اینجا ممنون میشم

دوست  عزیز میشه بهم یادبدین چطوری اون تاپیک که میخوام پاک بشه لینکشوبفرستم اینجا ممنون میشم

اینجوری پاک نمیشه‌..‌ باید بری تو تایپیکت نی نی یارا رو تگ کنی.... بهشون بگی پاک کنن واست 

سلام تو رو خدا کمکم کنید تو کلینیک یه سوال پرسیدم نمیدونستم باید قسمت پایین رو تیک بزنم که کاربری معلوم نباشد حالا کاربریم معلومه تو رو خدا حذفش کنید بلد نیستم از ظهر تا حالا هی تو سایتم بلد نیستم تو رو خدا حذف کنید مردم و زنده شدم

خدایا آن ده که آن به 

رنامه کنترل همسر و فرزند spy24

SPY24
یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور

تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین

ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تل گرام ، واتس اپ

موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه

برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها

تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست. مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب که سخت می شود باورش کرد. آخر چطور می شود یک دفعه مادر شد. همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و می گویند این بچه شماست، همه چیز تغییر می کند. دستت را می گذاری روی شکم و حس می کنی از همین حالا باید قوی تر باشی. باید محافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی، همراهش باشی. شروع به تکان خوردن که می کند فکر می کنی دیگر خودت نیستی، دیگر پاهایت روی زمین نیست. لذتی وجودت را می گیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. با گذشت هر روز و هر ماه چقدر عاشق تر می شوی. چقدر قلبت می تپد برایش. برای اویی که هیچ نمی دانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. از همین روزهاست که نگرانش می شوی. که چرا تکان نمی خورد، چرا نمی چرخد، چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد مادر❤️ خدا جون دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی قربون مهربونیت برم  

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3326093&slug=خسته-شدم-از-زود-جوشی-همسر&postId=107129269

لطفا این تایپیک من حذف کنید،چند نفر از اشنایان اومدن تو سایت،ممکن بشناسنم،اولا که دوس ندارم از مشکل شخصی زندگیم که داشتم اگاه بشن،دوما،ممکنه با حرف وحدیث سراین موضوع زندگیم خراب کنن

2810