2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
salam bache ha ....khoobid???man fekr konam aban basham ama shayad ham mehr......akharin perim rooz bist o panj dey boode....man danmark hastam o inja hich moraghebati nemikonan o mesle iran residegi nemikonan......rasti shohre joon mishe lotfan baranmeye rejim ghazayeet ro ba ma ham share koni???kheili kheili mamnoon misham....bache ha age chizaye jaleb midoonid be man ham begid lotfan....kheili mamnoon....baraye hame bardariye khoobi ro arezoo mikonam.....bye

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام به همه

من هر موقع که برم دکتر تغذیه میام میگم به همتون که چی بهم گفت. هنوز نرفتم شاید امروز جور بشه. شیمیدان جونم من خدا رو شکر تا حالا دچار حالت تهوع و این حرفها نشدم. فقط قرص آهن می خورم و مولتی دیلی. نمیدونم اینم جزو علائم بارداری هست یا نه، من جدیداً خیلی خوابالو شدم. همش دلم می خواد بخوابم. شما ها هم همینجوری هستین؟
salamن هانیه هستم آخرین پریم روز5بهمن بوده .هفته قبل بی بی چک زدم مثبت بودبعدش رفتم دکی سونوداخلی کرد گفت ساک هستش ولی بچه هنوزداخلش نیومده باید21بیای تاببینم چی شده جنین رشدکرده یانه وبایدسقط بشه.
برام دعاکنید هرچی خیروصلاحه پیش بیاد
ممنون
سلام هانیه جون. ایشالا که نی نی کاملا سالم و روبراهه. نگران هیچی نباش. من شنیدم این روزها نباید آدم اصلا استرس داشته باشه. به خودت آرامش بده. خدا اون بالا مواظب هممون هست.
ستایش جان

منو که سونو داخلی نکرد. جواب آزمایش رو که بردم سونوی معمولی کرد. اما دکتر من در طول بارداری گاهی این کار رو میکنه. اگه خواست سونو واژینال انجام بده هم اصلا نگران نباشین. اینو از یه آدم به شدت ترسو و کولی قبول کنین. هیچی نیست.
ستایش جان خیلی برات خوشحالم.از سونو داخلی اذیت که نشدی؟
من شنیدم دکترها یک هفته بیشتر از تاریخ واقعی در نظر می گیرن. بعد از اونور آخر کار، یک هفته زودتر از موعد میری برای عمل. یعنی در واقع همه چیز سر جای خودش انجام میشه.
زیاد نمی دونم عزیزم . من از قسمت بارداری هفته به هفته همین سایت قضیه نی نی رو دنبال می کنم ببینم الان داره کجاش درست میشه. لینکهای سمت راست همین صفحه رو نگاه کن. ببینم تو هم خوابالو شدی؟ کس دیگه ای هست که احساس کنه همش خوابش میاد؟
2810