2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

من هنوز نمی دونم تو هفته چندم هستم. دکتر گفت الان زوده که بگم. شنبه که آزمایش دادم بتا 5000 بود. من 35 سالمه و 5/1 سال بود که منتظر بودم. نزدیک بود IUI انجام بدم که خدا رو شکر به شکل طبیعی باردار شدم.
2805
salam man emruz miram doktor vase anjam azmayeshate bardari va azmayeshe khun ta bebinam ninim chand vaghtashe,1kam khodamo moarefi mikonam vase ashnayeate bishtar fateme hastam motevalede 1369 hastam va 11 mah az arusim migzare va italia zendegi mikonam,omidvaram duste khubi basham,ta bad khoda negahdar
 Pregnancy Ticker
سلام من همیشه این سایت رو می خوندم و آرزو داشتم منم مامان شم حالا یه مامان آبانی هستم خیلی خوشحالم
مرسی که اومدی تو دلم نی نی نازم . فقط دیگه تنهام نزار . راستش من تو این چن ساله خیلی سختی کشیدم. دو بار باردار شدم . بار اول دوقلو . فرشته هام یکی تو ماه 3 یکی تو ماه 5 با زایمان زودرس از پیشم پر کشیدن. بار دوم پسر نازم دوباره تو ماه 5 من رو تنها گذاشت . نمی دونید چفدر اذیت شدم . دلم میخواست بمیرم. آخرین بار تیر 2 سال پیش بود. الان اشکام باز داره میریزه. چقدر حرف شنیدم. چقدرررررررر دلم شکسته حالا برا 3مون بار حامله ام . دعا کنید ایندفعه دختر نازم رو سالم بغل کنم .بهش شیر بدم . بتونم بوش کنم. با دست خالی از بیمارستان نیام بیرون. دعا کنید خدا فرشته هام رو بهم بر گردونه
سلام دختر شیمیدان و سلام به بقیه خانومها

منم فکر کنم اواسط آبان باشم. فقط نمی دونم چطوری حساب کتاب کردم. چون آخرین پریودم 27 دی بود! میگم حالا که داره تعدادمون زیاد میشه بیاین به هم ایده های تازه بدیم که چطور این دوره رو مفید و خاطره انگیز سپری کنیم. به عنوان اولین قدم، من امروز می خوام برم دکتر تغذیه. میخوام برنامه صحیحی برای خورد و خوراک داشته باشم تا ضمن اینکه همه چیز به بدنم می رسه، دچار اضافه وزن بیخودی نشم. شما هم این کار رو می کنین؟
دختر شیمیدان جونم
یه اسمی بگو آسون باشه بتونیم صدات کنیم.
این روزها چه جوری می گذرن برات؟ حال عمومیت خوبه؟ ویاری چیزی؟

بقیه کجان؟‌سارا جون ، مامان گلاره و ... تو بحث نیستین . دوست ندارین با هم بیشتر آشنا بشیم؟ بیایین از تجربه های این روزهای جدیدیتون بگین.
2810