2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
سلام ...منم 22 اسفند سونو نشون داد که هفته هفتم....یعنی 2/8/90 دکتر گفت آخرین مراجعمه...بچه ها منم فقط حالت تهوع دارم...دهنم اکثر اوقات تلخه...دیوانه کننده است...بعد هم همش فکر میکنم دارم کم غذا میخورم یا بچم کم وزن میشه...نمیدونم...شما در روز چند وعده غذا میخورین و چیا میخورین ؟؟؟؟میشه به منم بگین که از نگرانی در بیام؟ ممنون...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران خوردنتون نباشین بچه خودش ازخون مادرداره مایحتاجشودریافت میکنه.راستی تویه کتابی دیروزخوندم قبل غذاخوردنتون یه کاسه ماست بخورین این باعث میشه اسیدمعده بالانزنه ترش نکنین وکمترحالت تهوع داشته باشین چون توماست یه سری باکتری هست که باعث اینکارمیشن پس ماست فراموش نشه.
فردادارم میرم دکی فکرکنم آزهای سه ماه اول رابرام بنویسه.
من خداراشکرخیلی بهترشده حالتم باورتون میشه باسمبوسه خوب شدم فهمیدم که باید چیزهای خشک بخورم وااای نمیدونین امروز کوزت شدم وکلی خونه راتمیز کردم بسکه خوشحال بودم حالم خوبه.
سلام به همگی خانما من رفتم سونو گفتن ٩هفته همه چیز طبیعی بود فقط نوشته طول سرویکس٣٣ و عرضش٢٧ بعدش نوشته در پایینترین حد معمول هستش من نگرانم اصلا سرویکس چیه؟میشه توضیح بدین یعنی خطرناکه منتظر جوابتون هستم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
سلام ماماناااااااااااا

من هر روز میام و نوشته های همه رو میخونم

واز تجربیاتتون استفاده میکنم

واااااااااااایییییییی من دیروز عصر رفتم سونو و نی نیه خوشگلمو دیدممممممممم. الهییییییییییییی صدای قلبشم شنیدمممممم

وای خدا از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم

من امروز وارد هفته نه شدم

سلام
من که تاحالا دکتر نرفتم اخه نوبتهای دکترمن خیلی دیر دیره . گفته 23فروردین بیا حالا من هیچ خبری از تو دلم ندارم .
حالت تهوع خیلی بدی دارم طوری که بالا میارم . بچه کوچیک هم دارم . منم کلافه هستم و گریه میکنم . خیلی حالت بدیه ولی دیروز که ابدوغ زیاد خوردم خیلی بهتر بودم . ولی خب باز از بوی همه چی بدم میاد دیگه کلافهام