2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
من چون پسرم فقط ۱۴ روز با نیمه دومیا تفاوت سنی داره ترجیح میدم امسال بنویسمش پیش ۱. فک کن اگه بزارمش پبش ۲ با یکسال از خودس بزرگترا باید باشه که به نظر من تفاوت سنی زیادیه.
بار الهی ! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من به لحاظ جثه هم کوچولویه و واقعا می ترسم ضربه روحی بخوره و اینکه یک مشاور به من گفت اگه به موقع بفرستی کلاس اول باید برای درس ومشقش وقت بیشتری بزاری و صبوری بیشتری به خرج بدی ولی من دوست دارم از این لحاظ مستقل باشه وزیاد به من برای درسش وابسته نباشه .
پس بهتره بچه هامونو سال دیگه بزاریم پیش ۲. مگه نه دوستان؟؟
بار الهی ! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..
2805
مامان کوروش و داریوش جان اگه یکسال دیرتر بزاریم بچه ها رو مدرسه ایراد نمیگیره؟؟
ممنون مامان کوروش جون
مامان کوروش جان مگه فرقی داره پیس دو با پبش آموزش پرورش؟
دوست عزیز من مغازه لباس کودک دارم اگه دوست داشتی به گروه ما بپیوندی خصوصی پیام بدید تا اد کنم که بتونید شیر مدیا رو ببینید آدرس اینستاگرام ما TIKTAAK_SHOP 0919448618 اینم لینک گروه گروه پوشاک کودک تیک تاک https://telegram.me/joinchat/060e54100158291b940aeed1552fd1c5
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
2810