2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامان های شهریور 89 و تبریک بنده رو بپذیرید با بهترین آرزوها برای تک تک تون ایشالا که این موقع سال دیگه نی نی های نازمون اومده باشن توی بغلمون بارداری خیلی خوب و بی خطری رو برای همگی آرزو دارم

امیدوارم که بتونیم روزهای خوبی رو در کنار هم داشته باشیم و از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم
سلام به همه مامانهای شهریوری خوبید منم پارسال یه سقط به خاطر کار زیاد تو هفته 6 داشتم الان یک سال و سه ماه بود ازش میگذشت و من نا امید شده بودم تمام آزمایشها و مراحل درمانی رو انجام دادم و همه دکترا بهم گفتن هم خودت سالمی هم شوشوت خلاصه11 آذرماه دوباره پری اومد و من همچنان منتظر تا اینکه این ماه با 2 روز تاخیر بی بی چک من مثبت شد اصلا باورم نمیشد تا صبح خوابم نبرد فکر می کردم توهم زدم ههههههههههههههه تا دیرو رفتم آزمایش و آزمایشمم مثبت بود بتام 2095 بود یکم به خاطر بتام ترسیدم و رفتم دیرو دکتر دکتر گفت عادیه و سونو کردم البته به اصرار خدم ساک حاملگی تشکیل شده بود و دوهفته دیگه باید برای قلب و خود جنین برم ایشالله خدا به همه منتظرها یه نی نی سالم و صالح بده و همه از چشم انتظاری دربیان.
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
سلام به همه مامانا من یه دختر 9 ساله دارم هفته قبل آز دادم + بود یک هفته هست که لکه بینی دارم دکترم هیچی نگفت سونو داخلی داده تا ببینه چیه .می خوام دکترم و عوض کنم کسی در مورد دکتر نادره شایگان چیزی میدونه لطفآ راهنماییم کنید.هستی جان ایشالا نی نیه خوشگلتو صحیح و سالم به دنیا میاری نگران نباش.
نگین جون . شیما جون خوش اومدید . مبارکه مامان شدنتون .

امیدوارم به سلامتی این ماهها رو بگذرونید .

من هم امروز رفتم سونو ساک تشکیل شده بود . 4 هفته و نیممه . 5 بهمن باید برم قلب کوچولوشو ببینم قربونش برم.
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نی نی شیطون حتما برو دکتر . من نمی دونم علتش چیه ولی امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره .مبارک باشه مامان شدنت .

عسلک جون تبریک میگم . انشاالله که نی نی سالم هستش .

دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
2810