2777
2789
عنوان

بهترین موقع برای خرید طلا

114 بازدید | 6 پست

خانوما الان موقع مناسبیه برای خرید طلا؟چند روز پیش۴۴۰۰بود الان شده۴۶۰۰

بنظرتون کی قیمت طلا خوبه و ضرر نمیشه میخام طلا بگیرم نمیدونم چیکار کنم الان بگیرم یا باز میاد پایین؟کیا همسرشون تو این کاره بپرسید یه نظر بهم بدید

از یه ورم میگم همون سکه بگیرم ک بعدا برا فروشش ضرر نشه عجرت و اینا نداره

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس نمیدونه بخر دست دست کنی بدتر تا عید نگهدار سود میکنیطلا دست دوم یا سکه

دو دل موندم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

دوست شوهر من طلافروشی دارهدیروز شوهرم ازش پرسید گفت اگه نظر من واستون مهمه تا دوشنبه و سه شنبه صبر ک ...

عه مرسی عزیزم

تو روزهای هفته، از چهارشنبه دیگه خرید صلاح نیست.تو هفته چهارشنبه و نجشنبه و جمعه معمولا بالاترین قیم ...

مرسی گلم