2777
2789
عنوان

بهترین موقع برای خرید طلا

119 بازدید | 6 پست

خانوما الان موقع مناسبیه برای خرید طلا؟چند روز پیش۴۴۰۰بود الان شده۴۶۰۰

بنظرتون کی قیمت طلا خوبه و ضرر نمیشه میخام طلا بگیرم نمیدونم چیکار کنم الان بگیرم یا باز میاد پایین؟کیا همسرشون تو این کاره بپرسید یه نظر بهم بدید

از یه ورم میگم همون سکه بگیرم ک بعدا برا فروشش ضرر نشه عجرت و اینا نداره

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ کس نمیدونه بخر دست دست کنی بدتر تا عید نگهدار سود میکنیطلا دست دوم یا سکه

دو دل موندم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

دوست شوهر من طلافروشی دارهدیروز شوهرم ازش پرسید گفت اگه نظر من واستون مهمه تا دوشنبه و سه شنبه صبر ک ...

عه مرسی عزیزم

تو روزهای هفته، از چهارشنبه دیگه خرید صلاح نیست.تو هفته چهارشنبه و نجشنبه و جمعه معمولا بالاترین قیم ...

مرسی گلم