2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد -نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان سمیا - 28 -لیسانس زبان- 16شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-انشالا طبیعی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خداجونم چقدر مامان شهریوری داریم ما!!!!!!!!!!!!!!
ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته
خیییییییییییییییییییلی ذوق کردم

راستی هدی جون من که بیشتر مشخصاتو گفتم عزیز
چرا مال منو اضافه نکردی؟
دوباره میگم:
دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

ایشالا که همگی به موقع و توی بهترین شرایط زایمان کنیم
درضمن رز جونم
اصلا نگران نباش
چون منم هنوز چیزی نخریدم
دوست دارم جنسیت معلوم بشه که راحت تر رنگ سیسمونی رو انتخاب کنم
تازه هنوزم کلی وقت داریم
عجله نکن زنگ تفریحه زنگ تفریح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گل رز خانم دکتر من واسم قرص فولیک و هیوسین تجویز کرده
البته فولیک رو من از بعد از ازدواجم مرتب استفاده کردم
باید ببینی دکترت چی تشخیص میده سعی کن اصلا بدون مشورت با پزشکت دارو مصرف نکنی
واسه ترک شکم هم یه سری پمادهای مخصوص هست که دکتر بهت معرفی میکنه و میتونی از روغن زیتون و بادام هم استفاده کنی
البته فکر میکنم هنوز زود باشه!
موفق باشی
سلامی دوباره به همه مامانای شهریوری امیدوارم همتون سلامت باشید وای بالاخره استراحت مطلقم تموم شد الان 14 هفته دو روزم 26 اسفند وقت دکتر دارم قراره واسه ماه فروردین سونو تعیین جنسیت بهم بده خیلی اضطراب دارم شماها چی در طول این دوران هیچ وقت اضطراب نداشتید؟؟؟؟
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 16شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی

دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
دیانا جون بر اساس تاریخ زایمان لیست رو درست کردم .

حالا دوست دارید بر اساس همین تاریخ زایمان تیکر نی نی ها رو درست کنم ؟؟؟؟؟؟ بهم بگید لطفا
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
2810