2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری با نمک

4651 بازدید | 26 پست

خانما من ۴شب پسش اقدام کردم واسه بارداری بعد الان میدونستم ک بی بی چک نشون نمیده تو نت سرچ کردپ یه روش ازمایش خونگی بانمک بود کسی تابحال نکرده من اول ک پاشدم انجام دادم ولی مثه یه حالت مشکوک میزد کسی تجربه نداره بگه

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندبار آزمایش خونگی انجام دادم اصلا نفهمیدم چی به چیه ..تا چندروز پیش که سونو دادم. به این چیزا ا ...

ادم صبرنداره ک هی همش تو ذهنمه 

عزیز من بعد ۴ روز اصلا امکان نداره بفهمی

به هیچ وجه

حتی اگر لقاح انجام شده باشه چند روز طول میکشه تا بچسبه به دیواره رحمت

تا نچسبه به دیواره رحمت نمیشه فهمید

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
عزیز من بعد ۴ روز اصلا امکان نداره بفهمی به هیچ وجه حتی اگر لقاح انجام شده باشه چند روز طول میکشه ...

هیچ نشونه ای نداره ک بفهمم شدم یانه؟

4 شب پیش تا حالا هنوز تخمک و اسپرم تو راهن جا نگرفتن تو رحم  . یکم زمان بده. تازه اونم اگه لقاح ...

۱۶روز دیگس طاقت میارم ینی☹

رها باششس و بهش فک نکن. نهایتش یا هستی یا نیستی. تازه استرس خودش سمه واسه بارداری. دیگه م تو فکرش ...

وای اره همش استرس دارم چیکارکنمم خداا

2810