2777
2789
سلام دوستان
خواهرم 10 ماهه که زایمان کرده ولی هنوز افسردگی داره میشه راهنماییم کنید ....
اگه مشاور خوب میشناسید لطفا معرفی کنید....
ما تهران هستیم.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
عزیزم این افسردگی رو هر زنی میگره ولی مهم چطور باید مهارش کردم منم گرفتم به طوری که به بچم شیر میدادم گریه میکردم و داغون شده بودم کم کم اروم شدم همش حس میکردم میخوام بمیرم ولی سعی کردم خودمو به نی نی مشغول کنم به زندگیم تو خونه همش ارایش میکردم به خودم میرسیدم بیرون میرفتم سعی کنید دور خواهرت بگیرین تا این مرحله رو به خوبی تموم کنه و براش معضل بزرگی نشه موفق باشی
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من هم افسردگی شدید بعد از زایمان داشتم خدا نصیب نکنه واقعا وحشتناک بود البته همه به حادی افسردگی که من تجربه کردم معمولا نمی رسن. اما خوب یکی از مواردی که باعث افسردگی بعد از زایمان می شه کم خونیه و اول از همه خواهرتون باید ببینه که کم خونی داره یا نه چون کم خونی افسردگی رو تشدیدی می کنه بعد هم از عوامل بعد اینه که مادر مجبور میشه تمام وقت تو خونه بونه و مراقب نوزادش باشه خوب اگه خواهرتون می تونه یکم با همسرش با هم برن بیرون یا یک مسافرت کوتاه خوب بهتره یا مثلا نی نی اش رو پیش کسی بگذاره وبرای خرید هم که شده یکم بره بیرون از خونه تا اب و هوایی عوض کنه. عامل دیگه اینه که معمولا بعد از اینکه بچه به دنیا می اد تمام زندگیه آدم عوض میشه ساعت خوابش بهم می ریزه و هیکلش بد می شه تا مدتها بعد از زایمان درد می کشه و اینکه همش باید با همه اینها مواظب نی نی کوچولو باشه تو این مرحله نقش شوهر خیلی مهمه باید توجهش رو به زن بیشتر کنه ام خوب مرد ها هم چون زندگیشون عوض شده و بعد از کار بیرون تو خونه هم دیگه اون آرامش قبل رو ندارن و خوابشون بهم می ریزه اونها هم یکم عصبی تر می شن و و زن فکر می کنه که دیگه شوهرش دوستش نداره چیزی که من همش بهش فکر می کردم اما حالا فهمیدم که اینطور نبوده . اما خوب شوهر خواهرتون تا می تونه باید محبتش رو به همسرش بیشتر کنه و بیشتر ازو ایشون تعریف کنه و حرف های دلگرم کننده و آرام کننده بیشتری بهش بزنه و از ظاهرش هم باید بیشتر تعریف کنه. یکی دیگه از عوامل افسردگی پریوده اگه خواهرتون تا حالا پریود نشده ممکنه افسردگیش طول بکشه اما بعد از اینکه دوباره پریود بشه حال روحیش هم بهتر میشه.
اما از همه اینها گذشته چیزی که خیلی به من کمک کرد این بود که یک دوست خوبی بهم گفت که از هیچ کس انتظار کمک نداشته باشه و این خودتی که باید دوباره زندگیت رو به حالت اول بر گردونی و . واقعا رو من تاثیر گذاشت بعد از اینکه باهاش حرف زدم واقعا به خودم اومدم و روزها سعی میکردم یک کار تازه ای انجام بدم که ازش لذت ببرم مثلا برای دخترم لباس می دوختم یا هر روز یک چیز کوچولو تزئئنی براش درست می کردم آهنگ های شاد گوش میدادم و می رقصیدم اصلا فیلم ترسناک یا خشن یا ناراحت کننده نمی دیدم و رفتم برای خودم سری شب های برره رو گرفتم و روزهای موقع بیکاری به جای تلویزیون اونو می دیدم.
در نهایت بگم که دوره ایه که با همه بدی وصف ناپذیرش با بزرگ تر شدن نی نی می گذره . انشالله که خواهرتون زود زود خوب خوب بشه
سلام. خواهر من هم بعد از زایمانش(2ماه و نیم پیش) دچار افسردگی حاد شد. اصلا آروم و قرار نداشت فقط گریه میکرد ،شدیدا به همه و بیشتر از همه شوهرش شکاک شده بود . اوضاع انقدر بد بود که زندگی بقیه خانواده رو کاملا تحت تاثیر قرار داده بود. یادآوری اون روزها حتی برای من هم زجر آوره .خیلی حالش بد بود حالا بادارو بهتر شده ، باید حتما با یک دکتر خوب مشورت کنید.انشااله که زود خوب میشن
http://www.ketabeavval.ir/Profile/?id=409827

این دکتر من بود که سر پسرم یه حالتهایی بهم دست داده بود که شدیدا افسرده شده بودم و شکاک به همه نه فقط همسرم

دکتر خدر زاده را یکی از دوستان تو همین سایت به من معرفی کرد
کارش عالی بود و فوق العاده هم مهربون
حالا که دوماهه هست دخترم دوباره یه حالتهای سردی به همسرم و بچه هام بهم دست داده ب باید دوباره برم پیشش
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
ممنونم از همه شما دوستان خوبم.
تشکر می کنم از اینکه واقعا زحمت کشیدید و وقت گذاشتید.ما جنوب تهران هستیم.اگر بازم مشاور می شناسید ممنون میشم معرفی کنید.
مرسی.........