2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خیلی برات روشنه انشاالله مثبت میشه ازمایشت،دیگه چرا بی بی میذاری مستقیم برو ازمایش دیگه

خدا از دهنت بشنوه_اخه دلم ی بی بی چک مثبت نیخاد😂_والا ی مدت کلللی رفتم دکتر امپول زدم و قرص خوردم دیدم هیچی نشد ولش کردم _تعریف دکتررو زیاد شنیدم دختر دایمم بعد11سال دوقلو باردار شد پیش همین دکتر_منم بخاطر همین رفتم پیشش انقدم سرش شلوغه 

گفت ک تنبلی تخمدان داری انقد ازم سونو گرفت و پول دارو ویزیت و کرایه پدرمون دراومد اخرشم هیچی نشد هرسوالیم میپرسیدم میوفت عادیه این حالت اشکال نداره _دکترمو عوض کردم گفت تو فقط عفونت داری دارو مصرف کردم خوب شدم الانم تو اقدامم

خدا از دهنت بشنوه_اخه دلم ی بی بی چک مثبت نیخاد😂_والا ی مدت کلللی رفتم دکتر امپول زدم و قرص خوردم د ...

منم به بی بی چک دلخوش نیستم سه ساله هرچی گذاشتم منفی شده،بدم میاد از بی بی چک،انگار با من لجه😂

من رویان میرم،یه ساله میرم رویان،قبلش چن تا دکتر عوض کردم هیچی به هیچی،ببینم این سری چی میشه،خدا چی میخواد برام

گفت ک تنبلی تخمدان داری انقد ازم سونو گرفت و پول دارو ویزیت و کرایه پدرمون دراومد اخرشم هیچی نشد هرس ...

پس انتقال ندادی شما طبیعی آزاد گذاشتی باردار شی،

میکرو ینی جنین آماده انتقال میدن به عمق رحم ، که من اینکارو انجام دادم