2777
2789
من بخاطر روحیه خودم میگم،بخاطر اینهمه سختی و داروهای مختلف،انشااللهه خدا مشکل تورو هم حل کنه به حق ف ...

اهان.. به سلامتی... ایشالا همه جواب بگیرن

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=73221660]ای جانم،شما روز چندمته؟ انشاالله که دوتامونم خدا خوشحال می‌کنه فردا[/QUOT 14روز از م ...

من فردا میشه شونزدهمین روز بعد انتقال،بی بی خیلی موقع ها نشون نمی‌ده،منم پریودم دقیقه همون روز و تایم،انشاالله دوتامونم خبر بارداری می‌دیم به اطرافیان و خوشحالشون میکنیم،علایم چی داری؟

هیچ علایمی نداری نه حس پریود دارم ن علایم خاصی

منم ندارم علایم،فقط لحظه ای کمرم یا دلم درد میگیره،سینه م درد می‌کنه کم، خیلیا بودن هیچ علایمی ندارن و باردارن،ندا جون بسپار دست خدا هرچی صلاحه همون بشه

نمیدونم _چی شد حالا پریود شدی?

تاحالا که همون بوده،دیگع هیچی ندیدم خداروشکر،ولی دل دردم اینا بیشتر شده،خدا خودش کمکم کنه،خیلی فکرم مشغوله،تو صب ساعت چند میری؟راستی آمپول پروژسترون میزنی یا شبافش استفاده میکنی؟

تاحالا که همون بوده،دیگع هیچی ندیدم خداروشکر،ولی دل دردم اینا بیشتر شده،خدا خودش کمکم کنه،خیلی فکرم ...

نه چیزی استفاده نمیکنم _فردا اول ی بی بی میزنم بعدش میرم از