مریم جون من از موقعی که آدریان بدنیا اومد همش باهاش حرف میزدم و از یک ماهگی حروف بابا و ماما رو تک تک با آهنگ براش میخوندم که مثل
لالایی شده بود و وقتی گریه میکرد با خوندنش آروم میشد البته چند تا حروف دیگه هم براش میخوندم که تک تک خودش الان میگه وقتی داره بازی
میکنه.و وقتی من رو میخواهد میگه م م ما ما یا وقتی باباش رو میخواهد میگه ب ب با با .شما برای ریحون نازت حرف بزن اول تک تک حروف ها
رو براش تکرار کن البته با آهنگ مثل لالایی که خوشش بیاد مطمئن باش که خیلی سریع یاد میگیره و همین که نگاهت میکنه و میخنده خوبه چون
میخواهد ادات رو در بیاره زود از تو تقلید میکنه و میگه .و اما در مورد گهواره ایکاش آدریان من با گهواره میخوابید تا سه ماهگیش تو گهواره
میذاشتمش با پستونک میخوابوندمش ولی الان تقریبا دو هفته ای هست که نه پستونک میگیره و نه تو گهواره میخوابه و شبها تا صبح هر نیم ساعت
نیم ساعت بیدار میشه و گریه میکنه و من مجبورم بهش شیر بدم تا بخوابه البته تا یک پنج دقیقه ای بهش شیر میدم و زود خوابش میبره و وقتی
دوباره تو تختش میزارم بعد از نیم ساعت گریه میکنه و بیدار میشه خلاصه میترسم پسرم از خوردن شیر بترکه ههههههههه و من الان دو هفته تمام
هست که خواب ندارم وهمش در حال گذاشتن و برداشتنش هستم
بخاطر همین تجربه ای در مورد ترک نی نی از گهواره ندارم ولی همینطور که مامان کاوان عزیز گفت امیدوارم تأثیر گذار باشه و مشکلت حل شه
واگه شما و مامانای مهربون دیگه در مورد خواب پسرم همچین تجربه ای دارید ممنون میشم یک راهکاری نشونم بدید و همچنین چجوری دوباره
پستونک رو بگیره واقعا شبها زجر میکشم از درد سینه.