2777
2789
سلام به مامانای مهربون و تشکر از صاحب تایپیک موشمولک مامان بابت این تایپیک خوب .پسر من هم 21 شهریور بدنیا اومده و بنا به دلایلی قراره امروز واکسن چهار ماهگیش رو بزنه .پسرم سه هفتش بود که جلوی موهاش ریخت و خیلی زود در اومد و وقتی که جلوی موهاش کاملا پر شد بغل موهاش ریخت والان داره پر میشه.در ضمن دیروز برای اولین بار قلت زد و کپ افتاد و الان دو هفته ای میشه که ماما و بابا میگه البته روی م و ب خیلی تأکید میکنه قربونش برم و از سه ماهگی دستش رو تو دهن میکنه و الان که خیلی شدید تر دستاش رو میمکه و وقتی که بهش دندان گیر میدم چند تا مک میزنه و پرتش میکنه و دوباره دستاش رو میمکه و هنوز دندان در نیاورده .ولی هنوز غذای کمکی بهش ندادم گفتم پنج ماهش که تمام شد از یک چیزای کوچولو مثل آب میوه شروع کنم تا اینکه از شش ماهگی بطور جدی بهش غذا بدم آخه اینجا گفتن که از شش ماهگی باید غذا بهش بدم.خیلی چیزای دیگه مونده که بیام براتون تعریف کنم.بازم میام،فعلا بای.
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپاترا جون و ماهک جون خوش اومدین
مرمر جون یه شبه نمیشه ترکش داد باید کم کم یادش بدی مثلا خواب روزش تو گهواره نباشه اوایل مقاومت میکنه ولی بعد اونقد خوابش میاد که تو بغلتم خوابش میگیره با صبر و حوصله باش عزیزم
مریم جون من از موقعی که آدریان بدنیا اومد همش باهاش حرف میزدم و از یک ماهگی حروف بابا و ماما رو تک تک با آهنگ براش میخوندم که مثل

لالایی شده بود و وقتی گریه میکرد با خوندنش آروم میشد البته چند تا حروف دیگه هم براش میخوندم که تک تک خودش الان میگه وقتی داره بازی

میکنه.و وقتی من رو میخواهد میگه م م ما ما یا وقتی باباش رو میخواهد میگه ب ب با با .شما برای ریحون نازت حرف بزن اول تک تک حروف ها

رو براش تکرار کن البته با آهنگ مثل لالایی که خوشش بیاد مطمئن باش که خیلی سریع یاد میگیره و همین که نگاهت میکنه و میخنده خوبه چون

میخواهد ادات رو در بیاره زود از تو تقلید میکنه و میگه .و اما در مورد گهواره ایکاش آدریان من با گهواره میخوابید تا سه ماهگیش تو گهواره

میذاشتمش با پستونک میخوابوندمش ولی الان تقریبا دو هفته ای هست که نه پستونک میگیره و نه تو گهواره میخوابه و شبها تا صبح هر نیم ساعت

نیم ساعت بیدار میشه و گریه میکنه و من مجبورم بهش شیر بدم تا بخوابه البته تا یک پنج دقیقه ای بهش شیر میدم و زود خوابش میبره و وقتی

دوباره تو تختش میزارم بعد از نیم ساعت گریه میکنه و بیدار میشه خلاصه میترسم پسرم از خوردن شیر بترکه ههههههههه و من الان دو هفته تمام

هست که خواب ندارم وهمش در حال گذاشتن و برداشتنش هستم

بخاطر همین تجربه ای در مورد ترک نی نی از گهواره ندارم ولی همینطور که مامان کاوان عزیز گفت امیدوارم تأثیر گذار باشه و مشکلت حل شه

واگه شما و مامانای مهربون دیگه در مورد خواب پسرم همچین تجربه ای دارید ممنون میشم یک راهکاری نشونم بدید و همچنین چجوری دوباره

پستونک رو بگیره واقعا شبها زجر میکشم از درد سینه.
CafeMom Tickers
سلام مامانا، مرمر ماشاالله چه ریحون تپل مپلی داری ، همیشه سالم باشه...
راستی من شامپوی دودریک ماستلا برای دخترم استفاده میکنم، شما ازچی استفاده میکنید وراضی هستید؟؟ آخه یه خورده گرونه،من دو ماه پیش سی تومن گرفتم.
CafeMom Tickers
سلام دوستان
منم شوشو خیلی با کاوان تمرین میکنه همش کارای جدید بهش یاد میده دیگه من خیالم راحته اخه اون خیلی کار کردن با بچه ها رو دوس داره
اسپاترا جون کاوان منم بعد از واکسن 4 ماهگیش دقیقا مثل ادریان جونه خودم فک میکنم شاید رفلکس داره شنبه میبرمش پیش دکتر خدا کنه خوب بشه پسرم اخه اونم خیلی گنا داره طفلک
مل مل جون من شامپوی فیروز استفاده میکنم تا حالام راضی بودم
یه سوال حمومی دیگه هم داشتم: من از اول دخترم رو میگذاشتم روی پام و میشستم، ولی الان دیگه هم قدکشیده و هم آروم نمیگیره،به نظرشما صندلی حمومبدرد میخوره؟؟ البته برای زمانی که میتونند بشینند..
CafeMom Tickers