2777
2789
azi جون سلام . می خوام با لعاب برنج و فرنی شروع کنم. البته از هفته آینده. ولی خوب دیروز که خیلی بی قرار بود و خوب شیر نمی خورد بهش یکمی آب سیب دادم . کمتر از یه قاشق چای خوری.
ریحون من 4 ماهگی 7200 بود . وزن تولدش 2700 بود . الانشم نمی دونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرمر ومل مل جان سلام خوشحالم که با شمام راستی اسم خودم مریم نکنه اسم شما هم مریم که مخففش شده مل مل ومرمر؟ریحون من حالال دیگه نزدیک 5 ماهشه راستش هروقت مامانم میاد یا خودم میرم خیلی چیزا یاد میگیره بچه ولی انگار من خوب آموزش نمیدم نمیدونم چیکارکنم
واسه زیاد شدن شیر رازیانه خوبه من از قرص رازین استفاده میکنم داروخانه های گیاهی دارن
دوستان چن نفرتون شاغلین؟
من میخواستم تو این مدت مرخصیم خیلی کارا انجام بدم ولی با تنبلیم هیچ کاریو انجام ندادم!!!!
سلام مامانا، نه مامان ریحونک اسمم مریم نیست .من اسم مل مل همینطوری انتخاب کردم!!!
یه سوال عجیب داشتم :دخترم برای واکسن چهارماهگی اش قطره استامین افن خورد و تا چند روز زیاد بیرون روی داشت و مدفوعش چرب شده بود بنظرتون طبیعی بود؟ فکر می کنم داره بهتر می شه نی نی های شما هم این طوری بودند؟
CafeMom Tickers