2777
2789
سلام بید مجنون
اره با اینکه خوب غذا میخورد اما وزنش داشت میومد پایین
بعد از دوماه با این وضع که اخرش با خشونت به دکتر گفتم خب یعنی چی من تند تند میارم میگم یا اسهال میشه یا تند تند پی پی میکنه
دکتر گفت یه امپول ویتامین a زد و یه شربت داد با قرص انگل
الان که دارم تو نت درباره انگل میخونم میبینم تقریبا میشه گفت اینم انگله
چون از علائمش کمبود وزن و سوئ جذبه که بدن تند تند پی پی کنه
از اون روز بهتره اما هنوز مطمئن نیستم که کامل خوب شده

من تهران نیستم که بگم کدوم دکتر
دکتر خودش احتمال انگل نداد گفت این یه غذا بهش نمیسازه که شیر پاستوریزه رو قطع کردم اما خوب نشد
بردم یه دکتر دیگه که اینجوری مفصل براش توضیح دادم که طی 2 ماه داریم چی میکشیم اونم این احتمال و داد
دکتر خودش تعطیلات بود محمد حسین اسهال و استفراغ گرفت به همراه تب بردم این دکتره خوبش کرد

شما هم یه ازمایش بده ببین دفع چربی داره یا به دکترش بگو که این زیاد میخوره و پی پی میکنه
تو نت درباره انگل بخون
گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممم من خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم تولد همه نینیای ناز شهریوری مبارک باشه پسر منم با اینکه تقریبا خوب میخوره ولی وزنش رو دوازده مونده چند ماهه 100 گرم میره بالا یه چیزی میشه 200 گرم کم میکنه
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
اینبار که ببرمش واسه چکاپ میگم واسش حتما ازمایش بنویسه به دکتر خودش یکی دوبار گفتم گفت بچه سالمه نیازی به ازمایش نداره وزنشم خوبه خلاصه که ننوشت ولی اینبار میبرمش یه جای دیگه ایشالا که همیشه صحیح سلامت باشن چاق و لاغرش زیاد مهم نیست
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
سلام مامانای مهربون.تولد همه نینیای نازتون مبارک کسری رو بردم برای قد و وزن.یکسالو نیمش که بود بردمش مرکز بهداشت 12.800 بود برای دوسالگیشم که بردم 12.300 بود.قدش هم 94 هستش. خیلی لاغر شده.اصلا اشتها نداره.آزمایش کامل هم داده خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست. ولی نمیدونم چرا انقدر بی اشتها شده.خوابشم که خیلی کمه.ولی انرژیش خیلی زیاده.اصلا نمیدونم این همه انرژی رو از کجا میاره
نادیا جان سلام
به نظر من ماشالله قد بلند دخترت لاغر نشون میده
البته نمیگم وزنش بالاست ولی چون قدش بلنده لاغر دیده میشه
اما نباید تو این 6 ماه وزن کم میکرد
سلام رز جان پا قدمی چیه خواهر همه دقدقه دارن و نمیتونن تند تند بیان محمد حسین بعد از خوردن داروی انتی بیوتیک خوب شد و منم یه دوره قرص انگل دادم اما ازمایش هیچی نشون ندادن نه عفونت نه انگل اما دکتر گفت بده فعلا که خوبیم