2777
2789
مامان آوین جون قابلی نداشت در ضمن هم شما هم مامان طاها 91 خوش اومدید
این تاپیک هیچوقت همه باهم نمیان فقط یه چند نفری سر میزنن.
منم خیلی دلم میخواد با بقیه مامانای شهریوری در ارتباط باشم و شرایط بچه هامونو باهم در میون بذاریم ولی هنوز هیچکس اینجا پایه نیست ولی من میخوام یه نظری بدم
هرکی دوست داره تو این تاپیک باهم باشیم یه ساعتی که سرش خلوت تره و راحت میتونه بیادو بنویسه ((مثلا ))هرروز ساعت 5 یا 7 شب یا....
هر ساعتیکه به نظر همه نزدیکتر بودو انتخاب میکنیم و میایمو سوالامونو از هم میپرسیم ok?
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
سلام به مامانهای گل شهریوری.
چند وقتی بود درگیر خونه تکونی عید بودم.
اول یه چیزی بگم دلتون بسوزه امروز مادرشوهرم خونمون بود پرده ها را برام باز کرد و شست. حمام را شست و برادر شوهرم هم لوستر و لامپها و شیشه ها رو تمیز کرد .
خخخخخخخخخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزن و قدش الانش رو که نمی دونم . الان اما 4 ماهگی 7300 بود با قد 63. رفلاکس معده داره که خیلی بهتر شده . فوق العاده بازیگوشه و به قول بابایی فضووووول.
راحت میشینه . غلت میزنه . با رووورک می ره اما نه خیلی خوب. چند باری ماما گفته چند باری هم بابا اما نه را خوب میگه هر چیزی که دوست نداره سریع میگه نه نه نه
شما هم از پیشرفت بچه ها تون بنویسین که با هم باشیم .
راستی من غذاشو از 6 ماهگی شروع کردم . در روز یه وعده میوه (سیب ) میخوره و یه وعده حریره یا فرنی یا لعاب برنج .
الان در حد 6 یا 7 قاشق مربا خوری .
مرمرجون منم اکثرا شبا میام
ماشاالله دختر گلت چقدر پیشرفتست... پسر من 20 شهریوره. 5 ماهش که تموم شد بردمش واسه چکاپ ماهیانه وزنش 6800 بود دکی گفت 700 گرم کمه باید 7500 باشه قدشم 66 بود
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
غذا که تاحالا ندادم ده پونزده روزه دکی گفته شیر خشکم بدم بین شیردهی خودم شاید وزنش درست شه بعد غذا شروع کنیم
غلت که خیلی وقته میزنه ولی با کمک چند لحظه میشینه بعد میوفته ولی روروئکو هنوز امتحان نکردم
سلام عزیزم
اره فکر کنم قدش به وزنش میچربه همه بادیاش از قد پوشکشو جمع میکنه اذیتش میکنه ولی وزنش ....
حرفم ب ب و م م میگه ولی حرف که حسابشون نمیکنم چون اینارم از دو سه ماهگی میگفت