mah_banooo مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 عنوان دختر قشنگمو ببینید.امروز به دنیا اومد😍😋 | مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 63 پست سلام خانومای گل.ببینید چقدر قشنگه.راستی مسابقه هدیه عروسک تا 12 امشب بیشتر وقت نداره.برای شرکت در مسابقه و سفارش به این آیدی پیام بدینbent_alzahraa@عروسک ویژه کانالم دخترم ماه بانو 😍😋 قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:) 1397/08/04 | 17:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 طبیعی بودی یا سز شدی؟؟؟؟😐😐 با دستام قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 مبارکه منم میخام بیا به ایدیم سفارش بده. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
پریین عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1622 من چند ساعت بعد زایمان طبیعی تاپیک زدم و عکس پسرم گذاشتم 😂 مثل من و شما کم پیدا میشهمنم خودم همه کارام رو میکردم کسی رو ندارم😢😢 این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳ الانم پریین هستم.😕😕😕
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 توقع داشتم عکس نوزاد ببینم یهو یه عروسک کاموایی دیدم نمیدونم چندثانیه فکر کردم مثل فیلم ترسناکا عروس ... من کلا به عروسکام میگم دخترم. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 بی مزه متشکرم قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
هیوایی عضویت: 1395/12/18 تعداد پست: 5132 مثل من و شما کم پیدا میشه منم خودم همه کارام رو میکردم کسی رو ندارم😢😢 اخی عزیزم منم تنها بودم و هستم با دوتا بچه دست تنهام😊 لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
فرووووغ عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2289 چشاشو یکم درشت تر و با فاصله بذاری بهتر میشه من فک کردم دماغشهداشتم دنبال چشماش میگشتم آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 مگه برا فروش نیس؟ خو مشتری باید خوشش بیا نه خودت😒 خب این مشتریه خودشو داره.من بخوام نظر همرو دخیل کنم تو بافت عروسک دیگه چی میشه اون. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
پریین عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1622 با دستام خوشمان امد😁😁 این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳ الانم پریین هستم.😕😕😕
fatemeh79 عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 1553 ب خودت رفته ❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 من چند ساعت بعد زایمان طبیعی تاپیک زدم و عکس پسرم گذاشتم 😂 خدا بهتون قوت بده قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 چند؟ کاشت مو شده.50 تومن. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
پریین عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1622 من کلا به عروسکام میگم دخترم. خوب میکنی ملت به سگ شون میگن دخترم😕😕😕حالا عروسک که اشکال ندارهولی تاپیکت گول زننده بود😉😉 این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳ الانم پریین هستم.😕😕😕
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3692 من فک کردم دماغشه داشتم دنبال چشماش میگشتم مدل هرعروسکی فرق داره.با ادم باید فرق داشته باشه.خداست که فقط همچیو یه اندازه و مرتب خلق کرده. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)