2777
2789
عنوان

يكم درددل

58 بازدید | 2 پست

چند روز پيش داشتم توي سايت ميگشتم، خيلي اتفاقي توي قسمت تاپيك هاي به روز شده ، توجه ام به يه تاپيك جلب شد. تاپيك در مورد يكي از كاربرا بود كه سرطان سينه داشت و اومده بود از كاربراي ديگه طلب دعاي خير كنه... اون كاربر بعد از يك مدت فوت ميشه... اما دوستاش همچنان توي همون تاپيك براي شادي روحش هر روز دعا ميخونند...

چيزي كه برام جالب بود جو صميمي و دوستانه اي بود كه بين كاربرا بود. با تاپيك هاي الان كه مقايسه ميكنم خيلي فرق داره....چه قدر دنيامون عوض شده، چقدر دوستي و صميميت كمرنگ شده😔 يه عده دروغ ميگن ، يه عده مچ ميگيرن، يه عده حسادت ميكنن و زيرآب يكي ديگه رو ميزنند...

تاپيكش اين هست 👇🏻

دوست داشتيد براي شادي روحشون فاتحه بخونيد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/تاپیک-هرروز-من-میمی-نازم-اومدم-سهم-دعای-امروزم-رو-ازتون-التماس-کنم-حتی-یک-صلوات

بزن بر طبل بي عاري كه 

جو قدیم واقعا فرق داشت ... . الان خیلی کم سن اومده تو سایت و تا یه چیزی میگی پرخاش میکنن و برچسب میزنن حسود!

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.