2777
2789
عنوان

دورکاریییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 27 پست
آره عزیزم
بعد شما میگی 5 درصد ببخشیدااااااااا خیلی واسم مهمه آخه با درخواست من موافقت شده ولی من از هیچیش

اطلاع ندارم
دل آدم ها به اندازه ی حرفهاشون بزرگ نیست اما اگه حرفاشون از دل باشه می تونه بزرگترین آدم ها رو بسازه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اااااااااااااا وای مرسی دوستم من همکارام خیلی بدجنسن هیچی به آدم اطلاعات نمیدن
دل آدم ها به اندازه ی حرفهاشون بزرگ نیست اما اگه حرفاشون از دل باشه می تونه بزرگترین آدم ها رو بسازه...
بله عزیزم 5درصد از حکمت... حالا دیگه بستگی به این داره که حکمت چند باشه مثلا من حکمم 800 هزاره با کسورات( بیمه و ...) میشه 700. حلا 5 درصد 800هزار رو حساب میکنن که خیلی کم میشه. یعنی نباید روی پولش حساب کرد...
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
مثلا 5% 800 تومن میشه 40 تومن دریافتییت تو ایام دورکاری میشه 840 درسته ؟
الان از مسئول امور اداری پرسیدم گفتن که 5درصد از حق شغل +حق شاغل+ فوق العاده مدیریت(اگه داشته باشی)+ تفاوت تطبیق. حتی فوق العده بدی آب و هوا و بقیه هم حساب نمیشن.... یعنی کمتر از اون چیزی که فکرش رو میکردیم
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
هلو جان من باردارم واسه این درخواست دادم کامل مثه اینکه ولی من به حقوقم احتیاج دارم اگه کم باشه نمی تونم نیام

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98