سلاااااااام به همه دوستای خوب و عزیزم
سال نو همتون مبارک ان شاا... سال سرشار از سلامتی خوشی و موفقیت با خانواده و نی نی های ناز و همه عزیزاتون داشته باشید
خیلی وقته نه کلوپ اومدم نه تاپیک . سرمون تو شرکت فوق العاده شلوغه!
دوستای خوبم من چند تا سوال ازتون دارم
1- شما گوجه فرنگی تو سوپ نی نی میریزید.
2- می تونیم الان که نی نی هامون 10 ماهشون تموم شده بهشون سوپ میگو بدیم
3- شما مرکبات به نی نی میدید
حقیقتش من ایندفعه که برای چکاپ دخملمو برده بودم از دکترش خواستم چیزایی که نمی تونم بهش بدم رو بنویسه و ایشون هیچکدوم از بالایی هارو تو لیستش نیاورده یعنی میتونم بدم ولی گفتم نظرات شما که مطمئنا" از نظر دکتر نی نی ها ناشی میشه رو بپرسم.
یه مشکل دیگه اینکه من تا حالا برای دخترم عصاره درست نکرده بودم ولی چون میخوام دادن کته رو بهش اگه بخوره شروع کنم و دوست دارم برای نرم شدنش عصاره بریزم چند روز پیش یه شیشه مربا رو توش ماهیچه کمی سیب زمینی و کمی هویج گذاشتم خیلی کم هم آب توی شیشه ریختم درش که فلزی بود رو بستم گذاشتم توی یه قابلمه بزرگ و توی قابلمه رو پر آب سرد کردم و گذاشتم روی شعله . در قابلمه رو نبستم بعد از 1.5 ساعت شیشه شکست
!!! وسطا که آب قابلمه کم میشد کمی آب سرد توش میریختم البته حواسم میشد که کم آب بریزم تا اختلاف دما ایجاد نشه نمی دونم واقعا" دلیل شکستن این بوده (آخه من رشتم مهندسی مکانیکه اگه این باشه حسابی آبروم میره
لطفا" با تجربه ها در این زمینه بهم بگن کجای کارم اشتباه بود.
دختر من سوپ میکس شده رو بهتر از چیزای جامد میخوره نگران بودم بعدا" براش مشکلی پیش بیاد از دکترش پرسیدم گفت که بعضی از بچه ها تا دو سالگی اینطوری هستن هر طور خودش دوست داشت بدید بخوره میکس شده و ... نگران نباشید مشکل بلع و ... پیدا نمی کنه. البته من تلاش میکنم کم کم چیزای جامدتر بهش بدم
همتونو می بوووووووووووووووووووسم