2777
2789
بچه ها برای شیرین کردن فرنی هیچوقت از شکر سفید یا قند استفاده نکنید
برای بزرگها هم خوب نیست چون در بزرگسالان باعث عفونت میشه اصولا هر شیرین کننده مصنوعی باعث عفونت میشه
بزرکسالان بهتره کمتر از شکر و قند استفاده کنند و بجاش از خرما یا توت خشک یا قند طبیعی استفاده کنند و بهتره ترجیحا از نبات استفاده بهش گرچه اونم مصنوعیه ولی بهتر از شکره

برای بچه ها اهم از شکر قرمز یا قهوه ای استفاده کنید
اما کم
انواع زیورآلات دستساز آدرس اینستاگرام nardaneh.handmade

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون پسرم رفلاکس داشت و همچنین اسهال دکترش گفت زودتر غذاى کمکیشو شروع کنم

٥ ماهش که کامل شد شروع کردم اول یه هفته فرنى دادم بعدش حریره بادام، تا الان که روزى یه وعده دادم از این به بعد میخوام بکنم ٢ وعده
خدارو شکر تو این دو هفته هم وزن گیریش خوب بوده

طرز تهیه فرنى:١ قاشق مربا خورى آرد برنجو با یه استکان آب جوشیده مخلوط میکنیم و نصف قاشق مربا خورى شکر یا یکم نبات( به اندازه ى یه نخود) بهش اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه و غلیظ بشه تند تند باید هم بزنید وقتى غلیظ شد ٥ قاشق م.خ شیر دوشیده شده یا شیر خشک بهش اضافه میکنید( البته منظورم شیر خشک آماده شدس نه پودرش)
خدایا دوستت دارم
صبا جان ویانای من خوابش دوره ایه.چند شب میخوابه بعد کم کم از خواب شبش کم میشهههههههه تا به صفر میرسه.ولی وقتی شبا بیداره خیلی کم اذیت میکنه و دوس داره بازی کنه.

کیا بچه هاشون سینه خیز میرن؟
ویانا جون میگن روز اول یه قاشق روز دوم دوتا روز سوم سه تا به همین ترتیب تا کم کم زیادش کنى البته یه قاشق مربا خورى

ولى من اینو رعایت نکردم روز اول ٣-٢ ق.م خورى دادم روزاى بعد کم کم بیشتر تا الان که نزدیک دو هفتس که بهش میدم امروز همه ى اونى رو که درست کرده بودم خورد( به اندازه ى همون میزانى که بالا گفته بودم)
خدایا دوستت دارم
2810