2777
2789
این تاپیکه ک گفتی کجاس مامان قند عسل جون؟ویانا اصلا غذا نمیخوره خیلی نگرانم خیلی.هر چی با هر طعمی میپذم نمیخوره.فقط خامه و موز میخوره.بچه های شما بی دردسر غذا میخورن؟دختر من خیییییییییلی شیر میخوره
ویانا جون بیا اینجا :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=383356
شما اینجا هستید: صفحه اصلی � تبادل نظر � کانون متولدین (از سال 1382) � متولدین 1391(برحسب ماه تولد) � آشپزخونه نى نى گولوهاى مرداد ٩١( ماماناى سرآشپز بدوئین بیاین)

غصه نخور شروین هم خیلی بدغذاست باید بفهمی چه چیزهایی رو دوست نداره.
من کمی نمک به سوپش اضافه کردم غذاشو مثل خودمون میپزم پیاز داغ درست میکنم کمی زردچوبه میزنم (اصلا غذاش نباید بوی ضخم گوشت بده ). البته اون موقع هم نمیخورد ،ولی اینبار نعنا توی غذاش ریختم باعث شد برای اولین بار سوپ بخوره. امروز هم بهش دادم خیلی دوست داشت .
حریره بادام هم چند وقت نمیخورد اونم با ریختن موز داخلش حل شد . حالا دوباره دو روزه حریره بدون موز رو میخوره .
شروین غذای میکس اصلا دوست نداره یا باید غذا رو از صافی رد کنی (اب غذا رو بهش بدی ) یا اینکه کمی با قاشق غذا رو له کنی تا بخوره . من حریره رو از صافی رد میکنم سوپ رو هم لعابش رو میدم البته جو پرکش رو بهش میدم که جویدن یاد بگیره .
CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من دهم مرداد 91 به دنیا اومد عزیزم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
مادرم هستی من ز هستی توست تا هستم و هستی دارمت دوست . . .
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
2810