2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736999 بازدید | 44690 پست

خب من هیچکدوم از اینایی که گفتیو ندارم چون تازه عروسم و خرت و پرت ندارم اما مثلا تنبلم تو گردگیری تو شستن ظرفا تو جارو کردن تو تراس شستن

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه میتواند زیبا باشد  
خب من هیچکدوم از اینایی که گفتیو ندارم چون تازه عروسم و خرت و پرت ندارم اما مثلا تنبلم تو گردگیری تو ...

یه برنامه بنویس

همه کارایی که باید تو هفته انجام بدی رو یادداشت

مثلا

شنبه جارو

یکشنبه گردگیری

دوشنبه لباسشویی

چهارشنبه اتو

پنجشنبه تراس

آخر هر شب سینک آشپرخونه رو تمیز کن

خالی از هر ظرف نشسته یا آشغال باشه

بعد از یه مدت انرژی مثبت اینکارو میبینی

روزی نیم ساعت یکیشو انجام بده

وقتی خونه ات مرتبه

نهایت روزی نیم ساعت کار داری

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبه که این تاپیک هنوز فعاله

من کلی مطلب راجع به سبک زندگی مینیمال میخوندم قبلا 

هردفعه هم میفتادم به جون خونه همشو صفا میدادم

از جمله وبلاگ عارفه 

شما دیگه چه منابعی راجع به سبک زندگی مینیمال میخونید

سلام بچه ها 

منم تازه میخوام مینیمال شدن رو تجربه کنم

اولین بار ک تاپیک زدین تنها کاری که کردم تاپیک رو ذخیره کردم ولی هیچوقت حوصلم نیومد کارای شما رو انجام بدم ولی الان تصمیم گرفتم که همه رو رعایت کنم

چون واقعا از زمانی که دخترم به دنیا اومده از یک خانم خانه دار و تمیز رسیدم به جایی که همیشه خونم نامرتبه دیگه واقعا خسته شدم...

حالا هم سختمه همه ی پیام هاتون رو بخونم اگه امکانش هست یک نفر به من بگه که برای شروع چ کاری انجام بدم

اینم بگم من شاغل هستم و وقتی از سرکار میام معمولا چندساعتی میخوابم و بعدش هم چون خونم کنار خونه ی خواهرمه چند ساعتی دور هم میشینیم و به خاطر این نمیرسم زیاد کار کنم توی خونه😑

خب من تا صفحه ی ۹ خوندم 

مینویسم که یادم نره

الان تنها کاری که بهم انگیزه داد و توی فکرشم اینه که کشوی شال و روسریم رو مرتب کنم چون واقعا شالی دارم ک هفت ساله نپوشیدم😐 

فک کنم الان برم سر کشو کامل خالی بشه چون فقط شال مشکی سر میکنم و بقیه رو دوست ندارم

خب من تا صفحه ی ۹ خوندم  مینویسم که یادم نره الان تنها کاری که بهم انگیزه داد و توی فکرشم این ...

اهر رووز دو سه تا کشو رو کنترل کن

اول یه کشو همشو بریز بیرون و هرچی خیلی وقته استفاده نکردی بزار تو کارتن بقیشو مرتب بچین

حتما چون بچه داری تاکید میکنم

یه کشو تموم شد برو سراغ بعدی

همه رو باهم نریز بیرون

تو کمد همینطور طبقه به طبقه

آشپزخونه کابیتت به کابینت

از همین امروز که اول تیر هست 

تا آخر تیر ماه

این روس رو ادامه بده

مطمین باش موفق میشی

بعدشم اگه خواهرت شاعل نیست فقط شما شاغلی

رفت و آمدتو کمتر کن

چون برا شاغلا رفت و آمد سخت تره

اگر به فرش دستباف علاقه مندی بیا

فرش دستباف نو و دست دوم !     خرید ، فروش و تعویض !   کلیه شهرهای ایران ، فرش تبریز ، قم ، کاشان ، نایین و ... موجود میباشد .

خرید اینترنتی     

bazdarcarpet.com

farshebazdar.ir  

اینستاگرام فرش بازدار/https://www.instagram.com/bazdar_carpet

برای خرید حضوری به دو شعبه ما مراجعه کنید. شعبه پاسداران : میدان هروی خ استاد حسن بنا پ 942 _ تلفن : 5- 22536974   _  و شعبه بازار : خیام،  ساختمان فرش ایران طبقه همکف پلاک 15 تلفن : 55899785- 55892093

لطفا قیمت هارا مقایسه کنید.

“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

استارتر جان کاش یه برنامه هم برای فنگ شویی روحی باهم بگذاریم.مثلا این هفته دور ریختن افکار منفی،هفته بعد رها کردن قید وبندهای بی پایه واساس ،یک هفته زندگی نکردن برای دیگران ،یک هفته آشتی کردن با کودک درونمون (آخ که چه لذتی داره برام هر از گاهی که یه بستنی قیفی میگیرم ومثل بچگیا لیسش می زنم  )و....

سلام هنگامه جون (نمیدونم چرا وقتی به کاربریتون نگاه میکنم هنگامه میخونمش   ) ممنون بابت تاپیک ...

عزیزم اگه میتونی یا کارگر بگیر یا با کمک یک یا چند نفر از عزیزانت یه سروسامون کلی به ظاهر خونه بده .

چند تاکارتن بگذار وسریع  کمد وکشوها رو خلوت کن اما روی هر کارتن بنویس مثلا وسایل کشوهای سمت راست کمد‌ یا... چون بچه کوچک داری وفرصت نداری سر فرصت به خونه سروسامون عمقی بدی.اونم در غیاب بچه ها(چون نمیگذارند به کارت برسی)

برای بچه ها به اندازه یه سبد اسباب بازی دم دست بگذار وبقیه رو جمع کن وهر از چند وقت اگر خسته شدند یکی دوتا اسباب بازی بهش اضافه کن.

غذاهای ساده وسریع بپز وخودت رو درگیر پخت غذاهای وقت گیر نکن.

موفق باشی

سلام من کلی کار انجام دادم 

کلی لباس بدرد نخور رو ریختم 

خیلی دلم بزرگ شده 

هرچی وسیله ارایش داشتم ریختم دیگه تقریبا هیچی ندارم همشون انقضا بودن کلی جا ادکلن و اسپری و مام ریختم دور کمدارو مرتب کردم 

هنوزم کلی کار هست ک انجام بدم خوشحالم ک با مینمالیستا همراه شدم 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
سلام من کلی کار انجام دادم  کلی لباس بدرد نخور رو ریختم  خیلی دلم بزرگ شده  هرچی و ...

خوشحالم که داری ادامه میدی هوراااا

خیلی لباس ریختم 

کفشای شوهرم لباساش زندگیم جمع و جو شده 

بازم لباس دور ریز دارم 

شوهرم میگه چرا میریزی 

میگم میریزم تا نو بیاد چیه بنجولارو جمع کردیم 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
خیلی لباس ریختم  کفشای شوهرم لباساش زندگیم جمع و جو شده  بازم لباس دور ریز دارم  ش ...

اره بدردنخورها رو بریز دور

برای خریدهای جدیدم فقط جنس خوب بگیر و کم بخر 

هدفمند خرید کن

مثلا برا عید دو تا ست خوب بگیر

بعدش برا پاییز زمستون  دو تا ست بگیر 

لباس مجلسی هم جوری بگیر که بتونی بعد چندتا مجلس تو تونه بپوشی...

وقتی میری خرید هرچی چشمتو گرفت! نگیییییییر.

بجاش لیست داشته باش مثلا فلان مانتو روسری یا شال فلان رنگ میخواد فقط همون رو بگیر.

هر ستی که خراب شد بنداز بره و ست های جدید جایگزین کن.