2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736095 بازدید | 44675 پست
خیلی عالیه من اتاقام خیلی کار داره کلی وسایل اضافه دارم  دوس دارم برای اتاقمون پرده عشقولانه ...

برای اینکه سرعت کارتون رو افزایش بدید تایمر گوشی رو روشن‌کنید مثلا برا مرتب کردن کمد دو تا یک ربع یا برای هر کشو ده دقیقه

اینجوری نمیری تو خاطرات که واقعا وقتگیره 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من میرم تو خاطرات😂😂 خیلی جمله ت مناسب حالم بود

فریباجون من از شما بدتر بودم خدای نکرده میرفتم سراغ کمد لباس همه رو تنم میکردم😅😅😅 بعد مثلا یه نصف روز فقط کمد رو میریختم وسط خونه حالا کی جمع میشد با خدا بود😅😅😅

فریباجون من از شما بدتر بودم خدای نکرده میرفتم سراغ کمد لباس همه رو تنم میکردم😅😅😅 بعد مثلا یه نصف ...

😂😂😂😂😂واییییی منم ی دور همه رو میپوشم باز خسته میشم میزارم سر جاشون ....چن وقته عقب افتادم ازتون ...میرم کلاس خیاطی همه برنامه هام بهم ریخته

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
😂😂😂😂😂واییییی منم ی دور همه رو میپوشم باز خسته میشم میزارم سر جاشون ....چن وقته عقب افتادم ازتون ...

موفق باشی عزیززم 

سلام منم میام توجمعتون

خوش اومدی عزیزم از صفحات اول تمرینات رو دنبال کن تا قلق کار دسات بیاد😙😙حتما نتایج کاراتو بنویس

سلام به همه من هم تمرینها رو جابجا انجام دادم.اول اتاق شد حالا آشپزخونه.

البته آشپزخونم خیلی کاری نداره.

امروز ظرفهای حبوبات رو خالی کردم و شستم.الان میخوام پرشون کنم و بچینم سرجاش.

این نیز بگذرد...                                                       
خوش اومدی عزیزم از صفحات اول تمرینات رو دنبال کن تا قلق کار دسات بیاد😙😙حتما نتایج کاراتو بنویس

مرسی گلم.من یه چندوقتیه خاموش دنبالتون میکردم.اول لباس های دخترموکم کردم دوتانایلون بزرگ اضافه اومد.بعدرفتم سراغ لباسای خودم بعضیاشوردکردم بره اونایی که تعمیرنیازداشتن درست کردم.بعدرفتم سراغ وسیله آرایشی هام که خیلی واسم سخت بوددل کندن ازشون ولی به زورچندتاشوپرت کردم وکمدمومرتب کردم دیگه چیزی یادم نیست فعلا.الانم چندروزخونه بابامم هروقت رفتم خونه گزارش میدم

مرسی گلم.من یه چندوقتیه خاموش دنبالتون میکردم.اول لباس های دخترموکم کردم دوتانایلون بزرگ اضافه اومد. ...

برای بار اول خوبه که بتونید از تعدادی از اضافیها  دل بکنید

من مدت زیادی هست با این روش آشنا شدم اما بازم تو خونه اضافی دارم.کم کم باید از اضافیها بگذری تا دستت به رد کردن یا بخشیدن عادت کنه.

🙄🙄🙄🙄و مهمترین قدم بعدی خرید در حد ضروریات 🙄🙄🙄🙄

من یکی ازاتاقام تا حدودی سر و سامون دادم.نصف وسایل اضافی رفت توی انباری.یه تعداد لباس بچه جدا کردم.ب ...

قشنگ معلومه داری خوب پیش میری🤗🤗🤗🤗

برات آرزوی خونه ای پر از آرامش و نظم دارم.

قشنگ معلومه داری خوب پیش میری🤗🤗🤗🤗 برات آرزوی خونه ای پر از آرامش و نظم دارم.

تقریبا دارم خوب پیش میرم اما هنوز خیلی کار دارم...

من دیروز بالای کمد پارچه ای خلوت کردم یکسری ریختم دور.یک سری سیم شارزر موبایل قدیمی  بود که کنار موبایل های قدیمی گذاشتم.پارچه روی کمد پارچه ای برداشتم.یه جامدادی و یه شال هم گذاشتم کنار تا بدم بره...

امروز هم ان شا الله میرم سراغ یه قسمت دیگه از اتاق

من جمعه اناق خواب شنبه اتاق دیگه یکشنبه حال و کشوهای میزای تو هال دوشنبه اشپزخونه از سه شنبه دوب ...

کاش همون اول آشپزخونه رو تمییز میکردی بعد میرفتی سراغ بقیه