2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732425 بازدید | 44569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

اوف🤫🙊🙈

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

سلام منم همراهتون هستم .همیشه وسایل اضافی حس بدی بهم میدن و دلم میخواد چیزای اضافه رو از خودم دور کنم کلا خلوت بودن دورو برم خیلی بهم آرامش میده 

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹
شما عالی هستیییی🤗🤗🤗 واقعا عالی یه مرحله از مینیمال شدن قطع کردن ارتباط با آدمایی هست که حالمون ...

من از دو سه ساله پیش ازوقتی شروع کردم ازاون آدمهای منفی و اشتباهی دور بشم ... انرژیم داره برای زندگیه خودم و زندگیه زناشوییم(تومسیردرست) صرف میشه انگار راحتتر میتونم زندگی کنم و مغزم راحتتره و سبکتر

هرچند هنوز هم هستند کسانی که باید پاک بشن

مرسی برای تاپیک خوبت 

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
سلام چه تاپیک خوبی من به لطف تاپیک مدیریت هزینه ها پس انداز بیشتر کردم خرید خرت و پرت خیلی کم انجام ...

شما هر دو مرحله رو داری انجام میدی...چه خوب 

وقتی اضافی ها رو میندازی بیرون و بعدش مدیریت هزینه ها نمیزاره خرت و پرت اضافی بخری ...زندگیت میافته روی روال.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

همین الان طی یک عملیات انتحاری یک سری لباس خودم و همسرم و لوازم آرایش رو گذاشتم کنار و یک سری هم گذاشتم برای فروش. 

یادمه همیشه سعی داشتم برای مادروبرادرعزیزم جابندازم که وسیله ای رو که نمیخان جداکنن اما همیشه با این توضیح روبرو شدم که شااااید روزی لازم شد!

پس سعی کردم لااقل خودم ازین قانون دورنشم 

من و یک برادر دیگم موافق این قانونیم

درواقع وقتی جایی قراربگیریم که شلوغ باشه ذهنمون اذیت میشه

من بشخصه نظم و خلوتی و چینشِ مرتب رو دوسدارم و وقتی چیزیکه بی استفادست و فقط وابستگی ذهنی دارم رو رها میکنم خداوند انرژی زیادی و جانشینه بهترش رو بهم میبخشه..

باز باینحال گاهی نگاه میکنم میبینم مقداری اضافه دارم (از فکری تا فیزیکی)..

*کاری که کردم برای گوشیم اینه که هروز مثلا nفایل پاک باید بشه

و لباسهامم میفرستم برای فروش

اما بازهم گاهی مهار ازدستم خارج میشه

لطفن تاپیکو سرپا نگهدارید که تو جو انجام بمونیم🙏⚘

این پست رو با دقت بخونید.

تمرین اول

۹۷/۰۷/۳۰

بریم به اتاق خواب اصلی

چندتاکمد دارین؟

چندتاکشو ؟

یه برگه کاغذ بردار 

هرچی تو اتاق موجوده روی کاغذ بنویس

نمونه

۱.کمددیواری

-طبقه همکف

-طبقه اول

-طبقه دوم

۲.تخت

-کشوهای سمت راست

-کشوهای سمت چپ

۳.پاتختی 

-پاتختی دو کشو

-پاتختی ۳کشو

۴.آینه 

۵.صندلی

۶.میزآرایش

-کشو اول

-کشو دوم

۷.فرش

۸.پادری

به همین ترتیب همه بخش ها رو بنویسید و شروع کنید.

فقط یک کشو که همه وسایلش بیرون اومده ، تمیز کنید، اضافیها رو بذارید کنار و مجددا بچینید. بعد سراغ کشو بعدی برید.

در دورانداختن لوازم میتونید سه بخش کنید.

۱.بدرنخورها و تاریخ گذشته ها که میرن بعنوان زباله

۲.یه سری که میتونید بدید به خیریه ها یا کادو بدید

۳.لوازمی که میتونید بفروشید

امروز و فردا گزارش بدین که چیکار کردین.

فقط تا یه کشو تموم نشده نرید سراغ قسمت بعدی که خونه بهم ریخته بشه 

از دورریختنی ها عکس بگیرید برای انگیزه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من الان شروع کردم کابینت های کار رو مرتب کردم چندتا شیشه رو دور ریختم خیلی حس خوبیه

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

کابینت های کار =کابینت های گاز

چه جالب که هیچ خانمی عکس از کشو یا کمدش نمیزاره ماشالا همه گوشی بدستین🙄🙄🙄

عزیزم بذاریم آشنایی نباشه تو سایت بشناسه مارو😁🙊

2810