2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732350 بازدید | 44569 پست

اوووف همین هفته پیش حداقل پنج ساک لباس و پوشاک و خرت و پرت دادم دوستم که بده به نیازمند ، دیدم خودش چند تا برداشته با اینکه خیلی پولدار هستن کفری شدم ، دیگه تو چرا!! ولی تقریبا یه دو سه سالی میشه هر چی اضافه از  پوشاک و لوازم خونه هست میدم بره و خونه ام خلوت بشه باز هنوزم هست ولی شوهرم برعکس انبار دار خوبی هست 😁😁

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خیلی خوبه, حیف من خونه خودمون نمیتونم اجرا کنم, ایشالا خونه خودم, اونا خیلی وسایلی که تو ایران جزو و ...

منم میخواستم همینو بگم اصولا مینیمالیست تو ایران عملی نیست! اصلا سیستم زندگی و طرز فکر ما نمیتونه میلیمالیست باشه 

یه نوعی از مینیمالیست از ژآپن میاد مثلا ماها اونجوری زندگی کنیم میمیریم

اخه بچه ادم فقط دو تا اسباب بازی داشته باشه؟! مگه میشه 

ولی میشه ازشون ایده گرفت 

البته من خودم کلا زندگیم و مدل خونم خیلی خیلی ساده ست و خلوت 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ما هم ک الان بزرگترین مصرف کنندگان تو دنیا هستیم, یعنی میشه ما هم یه روزی ب اون سطح برسیم که نخو ...

امیدوارم   بالاخره سیر تاریخی رو باید طی کنیم  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خب منم توی کمدم خیلی لباس دارم که چندساله نپوشیدم چون جایی نبوده که برم بپوشمشون معنیش این نیست که ب ...

لباسای مجلسی و خاص رو بفروش

لباسایی که میتونی تو مهمونیهای معمولی استفاده کن

ولی فک نکنم لباسی که مثلا ده ساله نپوشیدیم امسالم استفاده کنیم

البته این یه قانون هست که میگه هرچیزی که بیشتر ازیکساله استفاده نکردیم دیگه استفاده ای برامون نداره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من خیلی راحت ادمایی که باهاشون حال نکنمو کنار میزارم .لباسایی که چند وقت نمیپوشم می زارم تو کیسه و م ...

دقیقا منم همین طور ، اعتقاد دارم الان این کارو کنم یه جایی خدا هم هوای منو داره 

بنطرم و تو سطحی که من با ادما برخورد دارم این سالها اوج مصرفگرایی هست که اگه بخودمون نیایم اوشاع خیل ...

دقیقا 

البته کم کم داره جا میفته من ی اموزشگا که میرم برای تدریس ،فضای کلاسا و لابی رو دقیقا به سبک مینی مالیستی طراحی کرده واقعا عالیه پر از ارامش و جذابیته هر کس هم میاد برای بار اول واقعا جذبش میشه 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
منم میخواستم همینو بگم اصولا مینیمالیست تو ایران عملی نیست! اصلا سیستم زندگی و طرز فکر ما نمیتونه می ...

خودمون میتونیم زندگی خودمون رو مدیریت کنیم فقط نباید ب حرف بقیه کار داشته باشیم, من خونه خودمون بابام اجازه نمیده چیزی رو دور بریزیم, خودم گاهی مخفیانه این کارو میکنم, بیشترش به خاطر تعلق خاطر ب چیزایی که یه درصد هم ب ما تعلق ندارن, کلا خاصیت دنیا اینه

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
اوووف همین هفته پیش حداقل پنج ساک لباس و پوشاک و خرت و پرت دادم دوستم که بده به نیازمند ، دیدم خودش ...

وای مشکل منم همینه 

شوهر منم دقیقا برعکس یه مینیمالیست رفتار میکنه

و اصولا انبارکننده حرفیه ای هست 

طوریکه انباری خونمون در حال انفجار بود

یه روز که خودش نتونست بره داخل انباری 

از وصعیت موجود انباری خسته شد و همرو ریخت بیرون و اندازه یه وانت آشغال و خرت و پرت ریخت بیرون

خودمون میتونیم زندگی خودمون رو مدیریت کنیم فقط نباید ب حرف بقیه کار داشته باشیم, من خونه خودمون بابا ...

عزیزم شما وقتی خونه خودتی و فقط سه نفرید میشه کلا 5 تا لیوان داشته باشی؟ نمیشه که مجبوری حتما به نسبت تعداد مهمونای احتمالیت ظرف داشته باشی رختخواب داشته باشی 

من خارج از کشورم رفت و امد ندارم راحت خونه رو خلوت نگهمیدارم اگرم غیر ایرانی بیاد یه بار مصرف استفاده میکنم ولی میشه اخه تو ایران اینطوری از مهمون پذیرایی کرد؟

حرف من اینه که نباید تو این اسما و سبکا ادم بخواد خودشو جا بده هر موقعیتی و فرهنگی یه سبکی توش موفقه زندگی اروپاییا یا ژآپنی ها خیلی با ما فرق داره 

وای مشکل منم همینه  شوهر منم دقیقا برعکس یه مینیمالیست رفتار میکنه و اصولا انبارکننده حرفیه ا ...

حالا جالبه شوهر من کلا آدم چیدمان کن خوبیه برای همه چی جا پیدا میکنه 😂😂 ولی از وقتی گفتم بدیم بره اونم همکاری میکنه ولی از اموال من میده بره 😂😂 به اموال اوراقی خودش خیلی حساسه منم قایمکی وسایل بلا استفاده اش رو کم کم رد میکنم بره که نا محسوس باشه نفهمه ، مثلا لباس های قدیمیش رو دادم رفت راحت شدم ازشون

منم میخواستم همینو بگم اصولا مینیمالیست تو ایران عملی نیست! اصلا سیستم زندگی و طرز فکر ما نمیتونه می ...

ولی اگه فقط هرکسی که این سبک رو قبول داره توی نزدیکان خودش این سبک رو رواج بده کم کم سبک زندگیها درست میشه.

این خونه ب سبک مینیمالیسته, ببینید چقدر فضای پذیراییش کمه ولی در عین حال زیباست, ادم واقعا جذبش میشه

چه جالب دقیقا خونه من این شکلیه ، حیف تازه اثاث کشی کردم وگرنه عکس میذاشتم 

حالا جالبه شوهر من کلا آدم چیدمان کن خوبیه برای همه چی جا پیدا میکنه 😂😂 ولی از وقتی گفتم بدیم بره ...

حس اون لحطه که قایمکی از اصافات آقایون پر میدیم بره، کمتر ازلذت  پرواز نیست😁😁😁

ولی اگه فقط هرکسی که این سبک رو قبول داره توی نزدیکان خودش این سبک رو رواج بده کم کم سبک زندگیها درس ...

تا بیاد رواج پیدا کنه یه سبک دیگه مد میشه   

در ضمن مینیمالیسم خیلی تنوع داره بعضیاشون هیچ لوازم تزیینی ندارن (من اتومات جزو اینام   هیچی تزیینی ندارم) بعضیاشون کلی وسیله تزیینی دارن

بعضیاشون حتی تخت هم ندارن رو تشک خوشخواب میخوابن!

2810