2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731348 بازدید | 44561 پست

خانمای خوشگل 

از لوازم آرایشاتون بگید!

دیدین بعضیا (البته خودمم پارسال جزو همین بعصیا بودم😉)

کلی شیشه خالی ادکلن و ... چون قشنگ بودن یا بعنوان نمونه برای خرید نگهداشتیم؟ کیا التن رو میز آرایش همچین چیزایی دارن...

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
الان یه طوری شدم احساس کنم وجود هر کی واسم سم شده قطع رابطه میکنم باهاش چون واقعا ظرفیتش و ندارم.

شما عالی هستیییی🤗🤗🤗

واقعا عالی

یه مرحله از مینیمال شدن قطع کردن ارتباط با آدمایی هست که حالمون رو خوب نمیکنن ...ادمای استرسی،آدمای سودجو،آدمای فرصت طلب و .... اینا همشون باید برن تو فهرست کسایی که خط میخورن از زندگیتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تل دارم نه اینستا  البته تل دلشتم نی نی اومد حوصله م نمکیکشید دیر بذدیر سر میزدم نمیرسیدم ب ...

عکسای اصافیتو در اولین فرصت پاک کن

خوشگلاشو جدا کن و برو چاپ کن

بعدشم هربار عکس گرفتی همون روز چک کن و خوباشو نگهدار😙

خانمای خوشگل  از لوازم آرایشاتون بگید! دیدین بعضیا (البته خودمم پارسال جزو همین بعصیا بودم😉) ...

رو میز لوازم آرایشم عطرا اسپری بادی اسپلش هام کیف لوازم آرایشم جعبه جوهرات لاکام خالی هم ندارم 

همینا 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
این قانون خلاء هست . واقعا بهش عقیده دارم

من هر موقع بخوام لباس جدید بخرم اول جاشو باز میکنم ناخوداگاه چن وقت بعد با لباس جدید پر میشه, حتی شده بهم هدیه دادن و خودم خرج نکردم

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
این قانون خلاء هست . واقعا بهش عقیده دارم

یادمه اولین بار وقتی کمد لباسامو ریختم بیرون 

وسط یه کوه لباس نشستم و گریه کردم 

چون لباس مناسبی برای مراسم خاصی پیدا نمیکردم بین اوووون همممممه لباس

واقعا خجالت اور بود

رو میز لوازم آرایشم عطرا اسپری بادی اسپلش هام کیف لوازم آرایشم جعبه جوهرات لاکام خالی هم ندارم  ...

چندتا رژ داری؟

کدومشو بیشتر استفاده میکنی؟

چندتاشو بیشتر از یکماهه استفاده نکردی؟

چندتاشو بیشتر از ۶ماهه استفاده نکردی؟

بقیه خانما شمام بفرمایین.

تو لوازم آرایشاتون چه خبره

من خیلی راحت ادمایی که باهاشون حال نکنمو کنار میزارم .لباسایی که چند وقت نمیپوشم می زارم تو کیسه و میدم به مستحق.یه انباری ۱۰ متری پر از وسایل بدرد بخور و قابل بازیافت موقع تحویل به مستاجرمون گذاشتم دم در .از کریر و رو روئک و شیرالات و سبد و لگن و سرامیک و لاستیک ماشین و شلنگ.طفلک اینایی که از زباله ها چیز جمع میکن انقدر دعا کردن.چیزایی که بدرد ما نمیخورن مطمئنا گره از کار کس دیگه ای میتونه بازکنه.الان انباری خونه جدیدمون خالیه خالیه.

خودم یکسال پیش با این سبک زندگی آشنا شدم

خب منم توی کمدم خیلی لباس دارم که چندساله نپوشیدم چون جایی نبوده که برم بپوشمشون معنیش این نیست که بایدبندازمشون

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

من دو سه سالی هست این سبک رو در پیش گرفتم بنظر من عالیه 

ولی ی نکته هست ببین تو اروپا بعد از یک دوره مصرف گرایی شدید ،این سبک زندگی رواج پیدا کرد الانم قابل هضمه براشون ولی کشور ما هنوز به اون سطح اشباع مصرف‌گرایی نرسیده اواسط راهشه الان همه داشته های یه نفر بهش تشخص میده همه در رقابت باهمن برا بیشتر داشتن و شوآف و هرچیز دیگه این سبک رو این جماعت نمیفهمن بهش ب یه چشم دیگه نگاه میکنن مثلا دوستای من اصلا اصلا درک نمیکنن اینو میگن لذتی که تو خرید برای خانم هست تو هیچیزی نیست عشق خانما اینه هی بخرن بیشتر داشته باشن 

البته برا من حرف دیگران هرگز اهمیتی نداشت 

این سبک بهترین سبک زندگیه واقعا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من دو سه سالی هست این سبک رو در پیش گرفتم بنظر من عالیه  ولی ی نکته هست ببین تو اروپا بعد از ی ...

وای ما هم ک الان بزرگترین مصرف کنندگان تو دنیا هستیم, یعنی میشه ما هم یه روزی ب اون سطح برسیم که نخوایم داشته هامون رو ب رخ هم بکشیم 😔

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
من دو سه سالی هست این سبک رو در پیش گرفتم بنظر من عالیه  ولی ی نکته هست ببین تو اروپا بعد از ی ...

بنطرم و تو سطحی که من با ادما برخورد دارم این سالها اوج مصرفگرایی هست که اگه بخودمون نیایم اوشاع خیلی بی ریخت میشه

2810