2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740474 بازدید | 44731 پست
سلام دوستاناز چند روز پیش که اینجا گزارش دادم داشتم فکر میکردم دیگه چه ورودی هایی داشتم؟؟اینا یادم ا ...

منم از اون مخزنا که گرفتین تو فکرم بود بخرم خوب شد که گفتی عزیزم

خیلی خوبه که از خریدای اشتباه و درست تجربه هامونو میگیم اینطوری آگاهانه تر خرید میکنیم و جلوی ورودی اشتباه گرفته میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از دوستانی که راجع به زدن سرامیک سفید برای کف نظر دادن سفیدش رو زدیم خوب سد انشالله بعدا پشیمو ...

من رنگ سفید رو ترجیح میدم ولی اگه کاغذ دیواری مد نظرتونه طرح های ساده و بقول ققنوس جان طرح خلوت بهتره که خونه شلوغ دیده نشه

امروز از صبح مشغول تمیز کاری خونم خدا رو شکر به لطف کم بودن وسیله هام خیلی زود کارام تموم میشه 

یخچالم طبقه هاشو با دستمال پاک کردم خدا رو شکر دور ریختنی نداشتم یه مقدار سیب داریم فعلا چند روزه ورودی میوه نداریم تا اونا تموم شن

من رنگ سفید به کاغذ دیواری ترجیح میدم.

✅️امروز کابینت چینی ها دستمال کشیدم فقط دو تا آیتم نیاز به شستشو داشت.نمکدون ها دستمال کشیدم و پر کردم

یه شیشه فلفل قرمز به خاطر همسرم نگه داشته بودم که امروز دور ریختم

بالاخره زغال اخته های سه سال تو فریزر مونده دور ریختم

شادی صدام کنید
امسال تصمیم گرفتم پولی رو که خرج لباس و وسایل اضافه نمیکنم برای خودم خرج کنمماهی یکی دو بار میرم پیش ...

جمله قشنگی بود

« ظاهرا باید تو کمال گرایی هم مینیمالیست بشم »

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان . برای کسی که یکی دوسال داره میره مستاجری . رفت و امد هم اصلا نداره اسباب لازم چه پیشنها ...

اگه رفت و امد ندارید ظرف و ظروف برای مهمان و رد کنید بره یا نهایت ۶ تا نگه دارید برای مواقع ضروری

خب ما داریم بر میگردیم خونه

این دفعه با دقت بیشتری رفتار هامونو زیر نظر گرفتم متوجه شدم تو سفر ،بین ما داداشم ماکسیمالیسته  ،تو خرید کردن بی پروا میشه و خرید های هیجانی و غیر ضروری داره 

مامانم هم بخاطر اصرار های من از خرید منصرف میشه ولی بازم یه جاهایی حرف حرف خودش بود😅😑

دوبار نزدیک بود خرید هیجانی داشته باشم یکی چادر نماز که واقعا قشنگ بود ولی تو خونمون زیاد داریم یکی هم عینک دودی (یکی دارم ولی بهم نمیاد زیادم استفاده نمیکنم)دیگه لحظه اخر تعارف و گذاشتم کنار و گفتم پشیمون شدم و نخریدمش😅

از کنار هر مغازه ای هم رد میشدیم با حرفای وسوسه کنندشون میخواستن گیرمون بندازن . امروز یکیشون مامانمو گیر انداخت ولی من توجه نکردم و از اون جا دور شدم بعد طرف به مامانم گفته بود از دست دخترت خیلی ناراحت شدم که نیومد😂مامان منم سر این حرف یارو عذاب وجدان گرفته بود میگفت طرف ناراحت شده برم یه چیزی ازش بخرم ...(حربه های مغازه دار ها رو دقت کنید!)

ورودی اجباری

از قطار بهمون ۴ تا هندزفری و پاشنه کش و ماسک و مسواک دادن (هندزفری ها رو استفاده میکنیم ولی پاشنه کش دوتاش میره خروجی)

از داخل هتل هم مامانم مسواک و شامپو ها رو برداشت🤦🏻‍♀️

مامانم یه جین لباس زیر برای خودش گرفت تو خونه هم یه جین داشت اما گفت اونا برام تنگه ،پس اونا رو من برمیدارم و بعد اینکه لباس زیر هام رفت خروجی جایگزین میکنم

تو این چند روز هم حدود ۵۰ تا اسکرین و کلیپ و از گوشیم پاکسازی‌ کردم

راستی انشالله قسمتتون شد برید مشهد و چادری نیستید با خودتون چادر نبرید خود حرم چادر امانت میده عالی هم هستن

سلام. این چند روز در رابطه خرید مواد غذایی واقعا مینیمال شدم و خرید اضافی نداشتم. و بیشتر نهار و شام رو از چیزهایی که داخل خونه داشتم استفاده کردم. خروجی امروز هم یه قاب شکسته بود که انداختم دور. 

ولی اتاق دخترم واقعا شلوغه و باید کم کم شروع کنم وقتایی که مدرسه هست وسایلش رو جدا کنم و اضافی ها رو بریزم دور اخه خودش باشه نمیزاره