2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731831 بازدید | 44565 پست
سلام خانوما وقتتون بخیر شما مبل هاتون با چی تمیز میکنین؟مبل هامون رنگش روشنه لک میشه

پارچه بی رنگ مثلا سفید یا هرچی رنگ پس نده 

یکم مرطوب میکنم و میکشم 

یکمم کف شامپو فرش بعضی وقتا میکشم و سریع با پارچه میکشم لکه نشه 

بخارشو اصلا مثلیکه تبلیغ میکنن نیستمن که راضی نیستمخواهرم داره سال به سال استفاده نمیکنه

ممنون دوستم بابت پاسخگوییتون ❤❤

میخواستم بخرم بخاطر مبل هامون اونم فک کنم هیچکس راضی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوستم بابت پاسخگوییتون ❤❤میخواستم بخرم بخاطر مبل هامون اونم فک کنم هیچکس راضی نیست

نه اصلا برای مبل خوب نیس

حتی ما پرده ها رو خواستیم حالت اتو بده نشد 

حتی سرامیکا رو بخارش زیاده بعد مگه طی بدست باشیم🫶

کالای بیخودی😅

یه کتاب از برایان تریسی می خوندم یکی دو فصل اخرش راجبع تغذیه و ورزش بود شاید همون مواردی که بارها بارها خوندیم ولی روی من تاثیر داشت با اینکه لاغرم باعث شد غذام کم کنم

تو کتاب نوشته سه وعده غذای اصلی+دوتا میان وعده واب ومیوه

با این وجود یک سوم تغدیه الانم می خوام حذف یا مرتبط با این تاپیک مینیمال کنم.

شادی صدام کنید
سلام خانوما وقتتون بخیر شما مبل هاتون با چی تمیز میکنین؟مبل هامون رنگش روشنه لک میشه

شامپو فرش 

با چیزای دیگه کشیدم رنگ پارچه اش رفته😶

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم با پرس و جو متوجه شدم هیچی مثل قرص فینیش کوانتوم نیست البته اصلش قیمتش رو دقیق نمیدونم چون همس ...

الهی شکـــــرکه راضی هستین 

بله واقعا کاش زودتر میشد خریدش 

من هم ورودی ماشین ظرفشویی داشتم مارک بوش البته از اقوام خریدم چون قصد سفــــرداشتن مهاجرت ی چن سال استفاده شده ولی خب یکی بوش اصل هستش یکی تروتمیزه وراضی بودن خودشون خیلی

خـدایاشکــــرت که شب هست برای استراحت 💕

امروز خیلی بدو بدو داشتم

🥺🥺

خـــــروجی 

4تــــا شال وروســــری 

پتونوزادی دخترم که قنداق میشد 

و2تا تشک ولحاف وبالشت دخترم 

که خیلی نوبودن ویادگاری نگه داشته بودم بنفش یاسی ملایم بودن خیلی دوسشون داشتم طبق یک حرکت تصمیم گرفتم ببخشم به ی دخترکوچولو

دیگه باقی سیسمونی رو 6ماهگی پسرم بخشیدم کامل 

چن تا لباس از دخترم چن تا ازپسرم یادرگاری نگه داشتم ازاون نوها هرکدوم درحد 4/3دست 

باز 2تا دامن کوتاه ویک سویشرت شلوار قشنگ بود که دادم بهش 

ویادگاری ازکودکی بچه ها شد2تا سرهمی و2تا لباس 

بقیه لباس ها بلافاصله که نیازشون نیست سریع ردمیکنم 

استارت خروجی ها عالی بودش بنظرم

فقط خیلی دلم تنگ شد برای سرویس خواب وپتونمیدونم چراانقددلتنگ شدم گفتم آخه تاکی نگه دارم من که بچه ام ازدواج کنه وبدم به بچه اش ولی باز دلتنگ شدم خیلی خاطره از روزهای اول بچه ها داشتم باهاش علی الخصوص دخترم براپسرم این سرویس استفاده ای نشد

خروجی امروز شلوار پسرم کهنه شده بود یک تیشرت و یک پیراهن همسر هم رفت خروجی یه بلوز داشتم سایزم نبود بخشیدم به کسی خیلی خوشحال شد یک دفتر خاطرات داشتم دوران ناخوشایندی رو توش نوشته بودم اون هم رفت خروجی و سبک شدم

شامپو فرش با چیزای دیگه کشیدم رنگ پارچه اش رفته😶

من اوایل ازدواج مایع ظرفشویی رو روی اسکاج ریخنم و محکم چسبیدم به فرش تمییز کردم که لکه چایی رو ببرم 

کلا انگار وایتکس ریختن رو ش😅

باید بایه حالت ابره مدل اونم کفشو  اونم شامپو فرش میکشیدم🫠

2810