2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733531 بازدید | 44590 پست
سلام به دوستان عزیزگفته بودم بر خلاف میلم که بانکه شیشه ای می‌پسندم یه سری بانکه طلقی خریدم. چون سبک ...

مبارکت باشه عزیزم

منم از این ظرف‌های شیشه‌ای خریدم

فقط نمیدونم کجاش برچسب بزنم دید داشته باشه و دسترسیم راحت باشه

چندتاش خالیه باید پاپریکا و پودر سیر و پیاز و نعنا و شوید بخرم بریزم

قاشق‌هاهم مال شیرخشکن😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

یخچالم خاموش شده بود روشن نمیشد،لامپ محافظش هم روشن بود و فکرمیکردم محافظ سالمه و برق به دستگاه میرسه،زنگ زدیم تعمیرکار بیاد ،تا بیاد

توفیق اجباری شد

همه کشوهاطبقه‌های یخچال دراورده و شسته شستن

و همچنین فریزر ..شسته شدن و وسایلش بازبینی شد و چندتا آیتم کهنه دور ریخته شد

تعمیرکار اومد مستقیم زد به برق دید کار میکنه گفت مشکل از محافظ بوده تعویض کنید،خداروشکر بخیر گذشت😅

اینروزا حدود ۳ساعت قطعی برق داریم احتمالا بخاطر اون بوده یاهم که عمرشو کرده بوده،خیلی وقت بود داشتیمش

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزممنم از این ظرف‌های شیشه‌ای خریدمفقط نمیدونم کجاش برچسب بزنم دید داشته باشه و دسترسی ...

عالی ان

برای پس انداز به جای کتاب خریدن عضو کتابخونه شهرتون بشید[این مورد از دوستان اینجا یاد گرفتم]اینطوری انباشت کتاب هم ندارید

به جای باشگاه رفتن اگه براتون مقدوره از جم فیت یا گوشی تون تو خونه ورزش کنید مخصوصا اگه بچه کوچیک دارید

به جای استفاده از اسنپ اژانس مسافت های کوتاه پیاده روی کنید هم پس انداز هم ورزش

تا عید یه پس انداز مالی تهیه کنید

شادی صدام کنید
مبارکت باشه عزیزممنم از این ظرف‌های شیشه‌ای خریدمفقط نمیدونم کجاش برچسب بزنم دید داشته باشه و دسترسی ...

مممنونم عزیزم از شما هم مبارک باشه . بخوای دید کامل داشته باشی که باید راف دو طبقه بگیری و بچینی داخلش . منم چون فضای کابینتم کم بود از حالت خوابیده استفاده کردم و روی درشون برچسب زدم . 

توی د یجی کالا و با سلام و ترب هم دیدم داره به اسم استند پله ای ادویه زدم کلی اومد .  فقط به ابعادش و ابعاد شیشه هاتون دقت کنید ببینید میخوره بهش یا نه . 

کیک پختم یکم از کاغذ روغنی مونده بود گذاشتم کف قالب استفاده شد /ورودی ندارم یه بسته دیگه دارمبعد چند ...

گفتی کاغذروغنی یادیه موضوعی افتادم من اصلانمیخریدم این ایتم رو. چندسال پیش همسرم یه بسته کاغذ آچهار خریده بودن واوناروسایزقابلمم برش میزدم وروغن مایع میزدم وبعنوان کاغذروغنی استفاده میکردم ولی چندوقته حس نقاشی پسرم گل کرده وازاونااستفاده میکرد تاتموم شدن والان دیگه مجبورم این ورودی روداشته باشم

لطفالایک نکنین. 
گفتی کاغذروغنی یادیه موضوعی افتادم من اصلانمیخریدم این ایتم رو. چندسال پیش همسرم یه بسته کاغذ آچهار ...

عزیزم میتونید  از مخلوط آرد و روغن کف قالبتون بمالید و روش مواد کیک رو بریزید دیگه کاغذ نیاز نیست . 

قالب های سیلیکونی هم نچسب هستن از اونا هم میشه بگیرید . 

گفتی کاغذروغنی یادیه موضوعی افتادم من اصلانمیخریدم این ایتم رو. چندسال پیش همسرم یه بسته کاغذ آچهار ...

روغن جامد یا کره به قالب بمانید ارد پاشی کنید ارد اصافه بگیرید تا درست کردن مواد کیک یا هر چیز دیگه ای

قالب تو بخجال بذارید بعد مواد کیک توش بریزید

شادی صدام کنید

دوستان من جدول حدیث جان تو دفترم کشیدم

زیرش هزینه های اضافی ماهانه نوشتم

هدف مالی خروجی این جدول ام نوشتم

ببینم چی میشه

اگه بهش پای بند بودم تا عید گزارش خروجی اش میگم

شادی صدام کنید
2810