2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732829 بازدید | 44572 پست
من که اصلا سشوار نخریدم اما یدونه شوهرم از مجردیش داشته همونو آورده فکر کنم مال ۱۸سال پیش باشه هیچ ک ...

آره من شنیدم کلا سشوار و اتو به خاطر حرارتی که دارن به مو آسیب میزنن

خودمم اصلا نیاز نداشتم یکی از دوستام گفت کلا سشوار توخونه لازمه برا همون رفتم خریدم یه خرید کاملا هیجانی بود

حالا خوب شد اتو مو نخریدم😁

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من از بعدعیددیگه اینجاگرمه مهمانی ندارم میتونم لوازمم رو جمع کنم وفقط در حدخودمون باز بزارم فقط ک ...

بنده پلاستیک ضربه گیر میخرم و دورتا دور لوازم بزرگ مثل ماشین ظرفشویی و لباسشویی پیچیدم و با چسب پهن فیکس کردم 

پایه مبل و میز ناهارخوری و صندلی های ناهار خوری رو با پلاستیک ضربه گیر بستم و چسب کاری کردم 

مبل رو نشسته بودم و بعد اسباب کشی اومدن شستن برام بنظرم برای ما بهترین کار بود اما فرش ها رو تو خونه ی قبلی تحویل دادم و روز اسباب کشی با کاور تحویل گرفتم 

برای ظروف هیچ کارتنی ندارم و از سایت دیوار کارتن موز خریدم بعد از جابه جایی همه رو تو همون سایت دیوار فروختم 

بین ظروف تا جایی که شد از لباسهای خودمون و شال و ... استفاده کردم اینجوری هم لباس ها حمل شد هم ظروف آسیب ندید 

سعی کنید از یکی دوماه قبل اسباب کشی شروع به جمع کردن کنید تا کار سبک بشه براتون و عجله ای نشه

اگر ظروف مهمان دارید ابتدا از جمع آوری اون ظروف شروع کنید 

اگر منزل مد نظر رو بتونید دو سه هفته زودتر تحویل بگیرید هم برای نظافت وقت بیشتری دارید هم میتونید یکسری از لوازم رو خودتون ببرید و بچینید 

ما آخرین اثاث کشی که کردیم خونمون رو یکماه زودتر تحویل گرفتیم هم وقت نظافت داشتم هم آشپزخونه رو قبل اثاث کشی اصلی چیدم و هم تمام لوازم شخصی خودمون رو با ماشین خودمون برده بودیم

شستنی هایی مثل ظروف رو بعد از اثاث کشی شستم و چیدم که از هرگونه گرد و خاکی در امان باشن

ققنوس

هفته هفدهم چالش سی هفته ای

۱۳ خروجی

۱- یه جفت صندل مردونه که عمرشو کرده بود دیگه

۲ تا۵- چهار جفت جوراب کهنه

۶- یه شال بافت که باهاش راحت نبودم

۷ و۸- دوتا اسباب بازی شکسته

۹- یه مجسمه شکسته

۱۰- یه لپ لپ

۱۱- لیوان ترک خورده دخترم

۱۲- یه بشقاب ترک دار

۱۳- یه دفترچه

نهال🌱

میشه لطفا در مورد چالش سی هفته ای توضیح بدین

آره حتما

این چالشو استارتر گذاشته بود با عنوان چالش سی روزه که روز اول سی تا خروجی باید داشته باشی، روز دوم بیست و نه تا، تا روز آخر میرسه به یک خروجی. ولی من چون به صورت روزانه نتونستم انجام بدم، بعد از چند روز چالشمو به چالش سی هفته ای تغییر دادم.

اینطوری راحت ترم برای پاکسازی و پیدا کردن خروجی و اختلالی هم تو کارهای روزمره م به وجود نمیاد.

نهال🌱

خروجی 🗑️

۱۰۰ تا اسکرین (در مورد ماسک های خونگی بود چون دیگه حوصله ام نمیکشه استفاده کنم پاکشون کردم)

یدونه شلوار خونگی که یکم رنگش رفته و کش کمرش شل شده بود (چالش اخر ماه)

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آخه برای خودم که حوصلم نمیکشه استفاده کنم ترجیح میدم همونجور موهام هوا بخوره تا خشک بشه به خصوص که چ ...

من از 7-8ماهگی سرشون رو با سشوار خشک میکردم 

تو خونه ما اگه سشوار بسوزه 

اول سشوار میخریم 

بعد حموم میریم 

❌لایک❌
آره من شنیدم کلا سشوار و اتو به خاطر حرارتی که دارن به مو آسیب میزننخودمم اصلا نیاز نداشتم یکی از دو ...

تو خونه ما خیلی کاربردین... مخصوصا هوای سرد ... گاهی حتی برای خشک کردن لباس هم سشوار استفاده میکنم 😂... 

اتو مو مارک خوب بگیرین هیچ مشکلی پیش نمیاد... من براون اصل دارم بالای پانزده ساله که دارمش و راضی ام...

اتو هم متناسب با هر لباس باید دماشو تنظیم کنید... پهلوی لباس یا داخل یقه معمولا دمای مناسب نوشته شده.

سشوار غیر مستقیم برای بدن کودک استفاده میکردیم. الانم که پسرم بزرگ شده کلا سشوار عشقشه 😄.

باکس زیب دارم دارم کلی ولی ی لباسهای خاصی چیدم توشون آره پیشنهادخوبیه چسب زدن من همه چی باخودمه جمع ...

شما که حیاط دارید میتونی وسایلاتو بذاری حیاط بعد که اشپزخونه تموم شد کم کم بیارید داخل بچینید 

اگه کمد داری هم سریع تر جاشو مشخص کن تمیز کن همون اول کارگرا بذارن اونجا

بقیه وسایل که سبکه بمونه حیاط مثل تلوزیون و مبل و اینا

آخه برای خودم که حوصلم نمیکشه استفاده کنم ترجیح میدم همونجور موهام هوا بخوره تا خشک بشه به خصوص که چ ...

تو هوای سرد الان سر نباید سرما بهش بخوره وگرنه زود سرما میخوری و سینوس هات عفونی میشه 

سشوار کشیدن برای موی کوچولوها در حد خشک کردن موها و سرشونه فقط گلم 

اونم نه با درجه داغ 

حواستونم به چشمهای بچه باشه باد داغ سشوار بهش نخوره 

❌لایک❌
آره من شنیدم کلا سشوار و اتو به خاطر حرارتی که دارن به مو آسیب میزننخودمم اصلا نیاز نداشتم یکی از دو ...

منم قبلا از سشوار استفاده نمیکردم موهامو میپیچیدم لای حوله تا خشک بشه ولی از وقتی فهمیدم که مستعد قارچ هستم دیگه حتما بعد حموم سشوار میکشم حتی اگه شده فقط کف سرمو خشک میکنم چون نباید مرطوب بمونه

خب خب خیلی زیادکاردارم ازتجــــــربه های اسباب کشی بگیداینجا برام من تااون وقت میخوام واقعالوازمم رو ...

یکی از تجارب اسباب کشی برای خودم اینه که اگه وقت داری اروم آروم و با حوصله جابه جا شو 

مثلا اول هرچی باید ببری تو انباری ببر

بعد هر دوتا خونه رو تمیز کن (البته به شرط اینکه تمیزکاری اساسی رو قبل اثاث اوردن انجام داده باشی) 

بعد خونه رو کامل موکت کن (یا موکت های شسته شده خودت یا نو) 

دوباره یه تمیز کاری کن و خرت و پرتها رو اگه باید بریزی سطل آشغال بریز اگه باید بریزی بازیافت همینطور 

بعد وسایل یکی از اتاقها رو بیار و بچین داخل اتاق 

دوباره یه تمیز کاری کن یه جارو بکش

خونه قبلی هم هرجا رو خالی میکنی یه جارو بزن و تمیز کن 

و باز اتاق بعدی رو 

و باز یه تمیزکاری 

همینطور قسمت قسمت خونه رو پر کن و پشتبندش یه جارو گردگیری و تمیزکاری داشته باش

قبل از اینکه مثلا وسایل یه اتاق رو از خونه خارج کنی پاکسازی هم انجام بده و وسایل به دردنخور رو همراه خودت به خونه جدید نیار 

بازم وقتی داری وسایل رو داخل اتاق یا اون مکان میچینی اگه چیزی نیاز نداری بذار خروجی 

آخرین مرحله رو اثاث و وسایل آشپزخونه قرار بده که سخت ترین و پرحجم ترینه و تا تو خونه قبلی هستید نیاز به گاز و یخچال و خوراکی دارید.تا بتونید تو همین خونه هرچی باید خوراکی های تو یخچال و فریزر رو مصرف کنید که اینها خراب نشه و اذیتتون نکنه  

وقتی گاز و یخچال اومد تو خونه جدید دیگه میتونید شب اونجا بخوابید و غذا درست کنید 

پس این خونه براتون میشه ثابت و حالا باید آخرین خرده ریزه ها رو از خونه قبلی بیارید و تمیزکاری اساسی کنید و خونه رو تحویل بدید

در مورد تمیز کردن پنجره و شیشه و درهاو...  قبلا یه پست گذاشتم 

اگه بتونی اینجوری اثاث کشی کنی خیلی بهت سخت نمیگذره عزیزم هرچند اثاث کشی سختی های خودشو داره 

❌لایک❌
2810