2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733200 بازدید | 44583 پست

خب من از بعدعیددیگه اینجاگرمه مهمانی ندارم میتونم لوازمم رو جمع کنم وفقط در حدخودمون باز بزارم 

فقط کارتن سرویس چینی ودارم دیگه هیچی کارتن ندارم 

بنظرتون ازکجابگیرم؟ 

ازاین پلاستیک ها چی که میپیچن کلی بگیدتجربه های اسباب کشی روچون دوتابچه کوچیک دارم ودست تنهام برای جمع کردن لوازم لباس ها روباچی بردین؟؟ 

دیروز نوبت اتاق خواب بود نرسیدم امروز جارو وگردگیری ومرتب کردماگه بدونید چقدر کار دارم ولی با دخترم ...

وای دختر منم دقیقا همینجوری شده همش میخواد بغلش کنم الانم بزرگ شده دیگه سختمه بغلش کنم خدا کنه زودتر این دوره بگذره دیگه کلافه شدم🥲

البته ببخشید که مرتبط با تاپیک نیست

نهال🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من از بعدعیددیگه اینجاگرمه مهمانی ندارم میتونم لوازمم رو جمع کنم وفقط در حدخودمون باز بزارم فقط ک ...

من تجربه اثاث کشی ندارم ولی برای لباس ها به نظرم چمدون یا از این بقچه های زیپ دار مناسب باشه

یه خانمی هم فکر کنم همینجا عکس فرستاده بود که لباس های کمد رو با چوب لباسیشون چندتا چندتا به هم چسب زده بود و روشون کاور کشیده بود اینجوری چروک و کثیف هم نمیشن لباسا

کارتن هم تو دیوار سرچ کنید احتمال زیاد داشته باشن

تنها نکته ای که در مورد اثاث کشی میدونم اینه که در یخچال و کشو و کمد هارو چسب بزنید که جا به جاییشون راحت باشه

نهال🌱

اره خوبه ی پیشنهاد دیگ هم اینکه تقسیم کنید اسباب بازیا رو تو چن تا جعبه هر دوهفته جعبه رو تغییر بدین ...

پست خوب برای بچه دار ها 😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من تجربه اثاث کشی ندارم ولی برای لباس ها به نظرم چمدون یا از این بقچه های زیپ دار مناسب باشهیه خانمی ...

باکس زیب دارم دارم کلی ولی ی لباسهای خاصی چیدم توشون 

آره پیشنهادخوبیه چسب زدن من همه چی باخودمه جمع آوری آماده میکنم دیگه همسرم کارگرمیگیره میبرن چیزای بزرگم جامیدن 

فقط بایدحواسم باشه روی کارتن ها بنویسم هرکدوم برای کحاست وچی توشه که بزارن همونجا دلم میخواداول کل لوازم آشپزخونه روببرم بچینم بعدبقیه لوازم بیارن

الان هرچی فایل اضافی تو گوشیم داشتم رو پاک کردم مثل عکس های تکراری اسکرین هایی ک بدردم نمیخوره و ... حدودا 11 گیگ از فضای حافظه گوشیم خالی شد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

امروز همسرم مرخصی گرفت و رفت دنبال کارای تعمیر تخت خوابمون که چون جکش در رفته بود تشکش وسط خونه بود و خیلی خونه بهم ریخته شده بود 

و بالاخره فرصت شد که با نمایندگی یخچالم تماس بگیرم تا بیاد و فی.لتر تصفیه آب رو عوض کنن ی ماه بود ارور فی.لتر میداد پشت گوش مینداختم

چقدر گروه اینجا خوووبه ادم انگیزه میگیره زود زود کاراش و کنه بیاد گزارش بده خیلی خوشحالم باهاتون آشنا شدم  

باکس زیب دارم دارم کلی ولی ی لباسهای خاصی چیدم توشون آره پیشنهادخوبیه چسب زدن من همه چی باخودمه جمع ...

من ده ساله جابجانشدم وتجربه ای ندارم ولی دوستم چندوقت پیش جابجاشد دیدم کامل مبلاشوسلفون پیچیده بود. ایده ی خوبیه اینجوری نه گردوخاک میگیرن ونه پایه هاشون خش میفته

لطفالایک نکنین. 
امروز همسرم مرخصی گرفت و رفت دنبال کارای تعمیر تخت خوابمون که چون جکش در رفته بود تشکش وسط خونه بود ...

منم هروقت بی حوصله میشم نیام اینجارومیخونم وانگیزه میگیرم برم تمیزکنم. مخصوصادوروزپیش باپستهای کاربر شاد رفتم خونه روبرق انداختم 

لطفالایک نکنین. 

منم شاید چند وقت دیگه اسباب کشی داشته باشم ولی هنوز قطعی نشده

با بچه کوچیک خدابخیر کنه

❇️از الان سعی میکنم فروختنی هارو رد کنم که وسیله اضافه نبرم با خودم

❇️کارتن هم به نظرم کارتن موز هم محکمه هم خیلی جادار

بعد از اتمام کار هم با همون قیمت که بخری میشه بفروشی

❇️رخت خواب هارو تو ملافه های بزرگ میپیچم

پتو ها که خودشون کاور دارن

❇️روی هر کارتن کاغذ میچسبونم و محتویاتش رو یادداشت میکنم

❇️هیچی رو هم خونه فعلی نمیشورم چون تمیز هستن

اگه لازم بود بعد خونه جدید سر فرصت میشورم

🔻خروجی های جدید:

×یه دست لباس و شلوار دخترم که کوچیک شده

×اسپری بدن(جایگزین نمیشه بنظرم مام کاربردی تره)

منم هروقت بی حوصله میشم نیام اینجارومیخونم وانگیزه میگیرم برم تمیزکنم. مخصوصادوروزپیش باپستهای کاربر ...

چه جالب منم پست کاربر شاد رو دیدم و انگیزه گزفتم که برم و استارت خروجیام و بزنم 

کاش ی روز زودتر آشنا میشدم با اینجا پریروز رفتم چنتا وسیله گرفتم ک خرید هیجانیم بودن برای خونه

چه جالب منم پست کاربر شاد رو دیدم و انگیزه گزفتم که برم و استارت خروجیام و بزنم کاش ی روز زودتر آشنا ...

اشکال نداره عزیزم ازاین ببعدسعی کن خریدهای هیجانیتوبه صفربرسونی

لطفالایک نکنین. 
آخه برای خودم که حوصلم نمیکشه استفاده کنم ترجیح میدم همونجور موهام هوا بخوره تا خشک بشه به خصوص که چ ...

من که اصلا سشوار نخریدم اما یدونه شوهرم از مجردیش داشته همونو آورده فکر کنم مال ۱۸سال پیش باشه هیچ کس هم استفاده نمیکنه الکی افتاده یه گوشه اخه میگن به ریشه مو آسیب میزنه دیگه نمیدونم چقدر صحت داره.ببینم همسر مجوز میده شاید بزارم خروجی.هر چی میخام خروجی بدم همسرم میگه حیفه لازممون میشه ولی منکه کار خودمو میکنم میگم وسیله اضافه باشه حس خفگی دارم خخخخ

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

برای تشک و پتو هم من چهار سال پیش کل تشک هامو خروجی دادم به کسی و خودم الان ۸تا تشک از این سبک‌ها اسمش یادم رفت برای مهمان دارم وده تا پتو که نصفش سبک‌وزن یه نفره و نصفش دونفره.خودمون هم که تشک تخت دیگه استفاده میشه .مهمان شب خواب هم خیلی خیلی کم دارم شاید سالی دوبار

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

2810