2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733654 بازدید | 44593 پست
حرف از زودپز شد....خیلی از دوستان بخاطر ترس یا چون کار باهاش سخته گذاشتنش کنار لطفا نکته هایی که در ...

من مزه غذا تو زودپز رو دوست ندارم 

فقط وقتی زمان بسیار کمی دارم استفاده میکنم 

نکاتشم همون سوپاپ و واشر سالمه به نظرم 

❌لایک❌

امشب مهمان داشتیم و خداروشکر همه چی رو روال بود

خریدهامون به اندازه بود 

و در حرف زدنامون منیمال بودیم قبلا غیبت میکردیم امشب از بقیه غیبت نکردیم ☺️🤌 و به ما و مهمان هامون حسابی خوشگذشت

ظرفها رو بعد از رفتنشون شستم 

تمییز کردم خونه رو و برای فردا آماده کردم تر تمییز

آشغالها روهم گذاشتیم دم در

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پتو مسافرتی ها عالیه هم گرمه هم حجمی نداره و راحت تو ماشین شسته میشه و به راحتی قابل حمل و جایی ...

آره خیلی دوسشون دارم منم بایدبگیرم 

هیدواجــــان ورودی های جدید مبارک وبادلخوش استفاده کنید💕

برای من نظر دیگران مهم نیست چون خودم اینجوری حال دلم خوبه پس به همین منوال پیش میرم و پولمو خرج چیزه ...

ورودی ماشین ظرفشویتون مبارک باشه هیدوای عزیز ببخشید اینو میپرسم چه مارکی خریدین چون منم قصد خریدشو دارم و بین مارکش موندم که چه مارکی بهتره 

من مزه غذا تو زودپز رو دوست ندارم فقط وقتی زمان بسیار کمی دارم استفاده میکنم نکاتشم همون سوپاپ و واش ...

داخلش استیله یا روحی؟ مال مامان من قدیمیه روحی هست به نظرم مزه غذا رو تغییر نمیده 🤔فقط یکم ترسناکه😅 خودم تنها باشم و توش غذا بذارم بعدش سنگر میگیرم از بس میلرزه میترسم یهو بترکه😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
برای من نظر دیگران مهم نیست چون خودم اینجوری حال دلم خوبه پس به همین منوال پیش میرم و پولمو خرج چیزه ...

نه گزارش ندادید

همشون مبارک باشه مخصوصا ظرفشویی واقعا نعمته😍❤️

لکه ی روغن با صابون کهنه شور میره. لباس رو بندازین توی تشت وصابون بزنین وبزارین بمونه چندساعت وبعداب ...

لکه قدیمی هم میبره؟ اگه میشه ازش عکس بذارید ❤️

خب از اون وسطا نمیپره بالا؟😅

برای من تاحالا اینجورنشده. زودپزم ازاین دیگ حاتم هاست. ولی اون اوایل بی تجربه بودم جووگندم وبرنج میریختم توش برای اش یه واویلایی میشد که نگو😁یه شب مثلاخواستم سوپ بزارم مریض بودیم ازسوپاپ هاش لعاب میزدبیرون عین موشک😂گندزده بود به دیواراشپزخونه وگاز. که یهوزلزله اومد وفرارکردیم وکلی چیز میزشکست ویکی دوروز بعد ماموربیمه اومد برای براوردخسارت که خداروشکر من اونجانبودم شوهرم به جای من اب شدع بود

لطفالایک نکنین. 
ورودی ماشین ظرفشویتون مبارک باشه هیدوای عزیز ببخشید اینو میپرسم چه مارکی خریدین چون منم قصد خریدشو د ...

ببخشیدمن جواب میدم. یه جایی خوندم ظرفشویی چون ابو ازاون پایین پرت میکنه وعملکردهمشون یکیه مارکش مهم نیس موادشوینده ای که استفاده میکنین مهمه ومن اینو تجربه کردم. مال من اسنوا هستش خیلب خوبه. مثلا اینسری ژل ظرفشویی هوم پلاس خریدم که افتضاحه ولی قبلت پودرخریدم خیلی خوب بود

لطفالایک نکنین. 
برای من تاحالا اینجورنشده. زودپزم ازاین دیگ حاتم هاست. ولی اون اوایل بی تجربه بودم جووگندم وبرنج میر ...

😅😂اشکال نداره تجربه اس

خوبه نترکیده

اگه میترکیداونقدر افتضاح نمیشد

من یه کلیپ دیدم که زودپز ترکیده بود به سقف و دیوارای اشپزخونه پاچیده بود اونجوری خیلی بدتره 

تازه اگه ادم دور و برش باشه خطر جانی هم داره

2810