من خیلی ترس داشتم از زودپز و دیدم نمیشه اینجور
رفتم یه زودپز گرفتم که مثلشو خواهرم داشت و گفت ۲۰ساله هیچیش نشده
و فقط رعایت کردنش اینه که تا سوپاپش به چرخش میشه کم میکنم
و وقتی خاموششم میکنم صب میکنم یه نیم ساعت خوب که بخارش خارج شد خودش یه تق میده و یعنی بخاری نیس و سوپاپو بالا میکنم میبینم خالی شده بخار .بازش میکنم
حبوبات مثل نخود و باقالی رو ۴۵دقیقه میپزم
اگه یکم خام باشه موردی نداره بقیه پختشونو داخل دیگ انجام میدم
لوبیا رو نیم ساعت مثلا
گوشت رو هم ۲ساعت بستگی به گوشت داره