2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733629 بازدید | 44593 پست
احسنتبااحترام به دوستان عزیزبنظر منم گزارش روزمرگی و تمیزکردن یخچال و کشو و کابینت رو همه انجام میدی ...

همین دوستمون شاد هم میگن دیگه خروجی نداریم 

وماهم نداریم ازکجابیاریم 

اینجا چندنفرن که تاپیک وتقریبا سرپانگه داشتن عزیزم 

واینکه پرهس تاپیک ازخروجی اونا ایده وانگیزه 

ودیگه گفتیم که همین گزارش روزمرگی بسیار مطالب میشه ازش آموخت 

وبشه سوی امیدی برای حتی یک نفر که انگیزه اش روازدست داده وجون بگیره به زندگیش برسه 

همین هاهم که دست بکشن تاپیک میخوابه گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دوستمون شاد هم میگن دیگه خروجی نداریم وماهم نداریم ازکجابیاریم اینجا چندنفرن که تاپیک وتقریبا س ...

دقیقا الان ما خروجی در حد خالی شدن سس  شامپو و مایع ظرفشویی و اینجور چیزا رو داریم

خروجی های اصلی رفتن 😉

الان همینکه سالونه خرید کنیم و یا هفتگونه خریدهای اساسی رو انجام بدیم خوبه

من اگه هرروز برم خب معلومه دلم چیزایی میخواد مخصوصا انواع میوه رو ببینم هر روز برم پس میخرم

برای این هفتگونه رو انتخاب کردم برای مغازه شده چیزی لازمم شده ولی نرفتم گذاشتم سرهفته انجامش بدم

پس تا میتونید خریدهاتون هفتگونه انجام بدین و نرید مغازه چون خواه یا ناخواه هوس برانگیزه

ماقبلا پلاستیک زباله میگرفتیم خداتومن الان از پلاستیکهای خریدمون تو سطل استفاده میکنم 

خیلی خوبه هم پلاستیکهایی که دارم استفاده میشه هم پول برای پلاستیک زباله نمیدم🤌

پس تا میتونید خریدهاتون هفتگونه انجام بدین و نرید مغازه چون خواه یا ناخواه هوس برانگیزهماقبلا پلاستی ...

در مورد این پست تجربمو بگم

ما از وقتی اومدیم خونه جدید  از نایلون خرید هامون استفاده میکنیم(یعنی سطل زبالمون کوچیکه) اینجوری هم نایلون زباله استفاده نمیشه هم اشغال ها انباشته نمیشه که بو بده و... روزی یکبار یا نهایت دوبار هم زباله ها رو میذاریم بیرون 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی های این چند روز 

✅️جلد دهان شویه که جایگزین نمیشه 

✅️فوم شستشوی صورت جایگزینشو دارم 

✅️یه کیف لوازم آرایشی دادم به مامانم 

✅️تو تا شامپو تقویت کننده 

و اینکه دارم لوازم بهداشتیمو مرتب مصرف میکنم که تموم بشن 

جایگزین نخواهند داشت تقریبا خیلی تاثیری ندیدم 

همین دوستمون شاد هم میگن دیگه خروجی نداریم وماهم نداریم ازکجابیاریم اینجا چندنفرن که تاپیک وتقریبا س ...

به نظر من هر کی هر پستی با هر محتوایی دلش میخواد بذاره تا به قول شما تاپیک ادامه داشته باشه  

اینجوری تاپیک بروز میشه و عضو های جدیدی بهمون اضافه میشن که گزارش هم میدن

📌فقط یه موضوعی رو بگم  

اولش عذر خواهی میکنم چون سنم نسبت به بعضی از دوستان کمتره بنا بر بی ادبی نذارید

چون یه سری ناراحتی ها پیش اومده بابت همین جریانات... اگه کسی بابت محتوای پست ها ناراحته و مورد علایقش نیست فقط  پست رو رد کنه بره و به بقیه تذکر نده و دخالت نکنه 

نذارید داخوری به وجود بیاد و ادامه داشته باشه❤️

به نظر من هر کی هر پستی با هر محتوایی دلش میخواد بذاره تا به قول شما تاپیک ادامه داشته باشه اینجوری ...

مهم سن و سال نیس گلم

اینجا هرکسی هرچیزی بگه تا 

از تجربه ها هم استفاده کنیم

برای ارامش داشتن وشاد بودن باید استفاده کنیم

از تجارب همدیگه

من ۱۰سال از خواهرم کوچکترم ولی خواهرم همش میگه دوس دارم جای تو زندگی کنم 

خیلیا بخدا میگن یجوری آرزوی دیگرانم

اینا رو بر خودستایی و تعریف از خود نمیگم

من خیلی ساله تو تاپیک بودم ولی نظر نمیدادم 

دیدم تاپیک سکوته اومدم  گفتم بحث ادامه پیدا کنه

من از این تاپیک خیلی چیزا یاد گرفتم 

و من تو کل خاندان خودم و همسرم منیمالم

همه ماکسیمالن همه ناله میکنن از اوضاع زندگیاشون من خداروشکر فقط تو دلم میگم خوب این شلوغیا باعث این همه کلافگیتونه خانوادم که میدونن اونام اوضاعشون بهتر شده نسبت به قبل 😄🌿

مهم سن و سال نیس گلماینجا هرکسی هرچیزی بگه تا از تجربه ها هم استفاده کنیمبرای ارامش داشتن وشاد بودن ...

عزیزم 😍 خیلی هم به موقع اومدی واقعا من خیلی خوشحال شدم با صحبت های شما تاپیک با سرعت جلو رفت

اتفاقا من پیشنهادم این مدتی جز ورودی-خروجی پستی ندیم تا دوستان ببینند تاپیک چقدررر کند جلو می ره نهایت روزی دو تا سه تا پست گذاشته بشه

چون ماها واقعا دیگه خروجی نداریم من الان بازار بودم چون مینیمالم ورودی ندارم طبعا گزارشی ندارم اینجا بذارم وطبیعتا 

کمتر به تاپیک سر می زنم کم کم فراموشش می کنم.

شادی صدام کنید

یه چیزی بگم دوستان چون تو دلم مونده من به شخصه اینجام قاعدتا کلی مشعله دارم از صبح که پامیشم برای روزم برنامه دارم اگه اینجا فعالم صرفا به دلیل علاقه ام

نه وقت زیادم

ادم وقتی چیزی دوست داشته باشه هر طور شده براش موقعیت 

هزینه ووقت انجام اون کار فراهم می کنه

شادی صدام کنید
2810