2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733648 بازدید | 44593 پست
عزیزم شاید حق با شما باشه چون من فعال نیستم و پیام کم میدم و شاید همین جواب دادن به پیا م هایی مثل ...

عزیزم شما هم به اندازه بقیه اجازه و حق دارید که کامنت بذارید و اظهار نظر بکنید، چه خاموش باشید چه فعال و چه غیرفعال

وگرنه، کامنت ها برای سایرین بسته بود

خانمای عزیز برای اینکه تاپیک رونقی بگیره نظرتون چیه که بیایم برای ایده از مرتب ترین و مینیمال ترین خ ...

من به شخصه از نظر خانواده همسرم و خانواده خودم منیمال و مرتبم .میگن انگار تافت زدی زندگیتو ،اتوکشیدی همه جارو 😅🤭.چون هم خودم هم همسرم هرچیزیو سرجاش میزاریم وبهم نمیریزم

همه وسایلام از تمییزی برق میزنن.

۳روزی یبارجارومیکنم .

هفته یبار کلی خونه هارو تمییز میکنم گردگیری و برق میندازم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گل و گیاه علاقه زیادی دارم و خودم تکثیر میکنم چون خیلی هزینه های گلها بالا رفته و از هرچیزی دارم باعشق استفاده میکنم .خانماهرچیزی میخرید سعی کنید تا دارینش لذت ببرین و خوشحال از داشتنش باشین این شکرگزاری از اون نعمت میشه 🌹

من شده از دمپایی که ۳ماهه خریدم مثال زدم دمپایی رو.هنوز هر بار پا میزارم توش انگار تازه خریدم و ذوق دارم.

یا اگه هرچی بخرم تا لحظه خراب شدنش کیف میکنم و ذوق دارم اینم الان به این درجه رسیدم لذت از داشته هاتون ببرید .

داشته هامو که میبینم نداشته هام به چشم نمیان برام

سرویس بهداشتیام همیشه باید بو خوب بده روز درمیون میشورم و جوریم که انگار قراره مهمان بیاد 

چجوری برای مهمان سعی داریم بهترین خونه داشته باشیم.برای خودمونم سعی کنیم احترام بزاریم

زندگی منیمالی من از ۴سال پیش جرقه خورد

دیدم ۱۰تاپلاستیک زباله پر لباس دارم 

همه در حد نو و همه برای خودم تکراری 

و من از داشتن اونا شاد نبودم و حالمم بد بود

یا کلی ظرف رنگه به رنگه

یکی از طراح اولیه هاش همین شرکت اپل هست ...میگن نوعی غرور بخود داشته باش ..هرچی الان لازمته فقط بقیش بریزبیرون ...اگه لازم بود میخری...

نوعی افراد تنها وبا روابط عمپمی کمتر دعوت میکنه...کم کم هم الزایمری میشی....خونه ای که دوتا بچه داره اگه تمیز باشه یعنی اون جا مریضه...باید صبح همدیگه رو شوخی کنند .بالش پرت بشه وهزار مکافات دیگه....تجربه ها چه جوری بدست میاد...یه نوعی حس فانتزی میده بهت ولی پشت قضیه مصرف گرایی اروپاس

برای من اون چیزالذتی نداشت و تکراری بود ولی برای اون افراد آرزو بود اینقدر برام دعا میکردن که من از اون سال به بعد آرامش و شادی زندگیمو بدست اوردم معنادرست زندگی کردن رو با منیمال شدنم بدست اوردم 🥲🫶

الان تو خونه من ظرف مهمان وجود نداره چون همه ظرفهام تک رنگ و یه سرویس هستن مهمان زیاد نمیان شلوغی در حد ۶نفره هس 

ولی هرروز یا روز درمیون بچه های خواهرم یا برادرهمسرم اینجان و هربار میگن بیاخاله خونه ها عوض🤭و یا خونه مارو بدیم همه اشغال ها رو بزار بیرون سبک بده دستمون.

2810