2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734271 بازدید | 44637 پست

کیف میکنم از اومدن به این تاپیک چون حس میکنم کنارافــــــرادامنی هستم وقلبم آروم میشه❤

از فــــــردا اول اون کاربزرگه روانجام میدم 

برای من داشتن برنامه حتی شده ذهنی وقت بزارم وکارهام روذهنی دسته بندی کنم ازشب قبل خیلی موفق پیش میرم 

دیگه وقتی مینویسم خیلی قشنگ تر 

پرده وپنجره اتاق دخترم هم اگربتونم فردا انجام بدم عالی میشه 

بعدمیرم سراغ تمام درب ها طی چندروز 

بعدش دیگه من میرم دوباره سمت کابینت ها وهرروز یکی دوکابینت خالی میکنم ومرتب میکنم 

شهریورکاملا کابینت ها تمیزشدن ومرتب وبازم مدام رسیدگی ولی باز میخوام برم سراغشون که واقعا من برای عید اگــــرخدایاری کنه میخوام چیزی بنام خانه تکانی نداشته باشم وفقط چــــرخه نوبتی رودرپیش بگیرم وبه خونه برسم 

عیددیگه فقط باشه برای خریدورسیدگی به خودمون وبرنامه ریزی سال جدید 

خیلـــــی دوستون دارم💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی 🗑️ یک کرم موبر که استفاده کردم تموم شد/دیگه جایگزین نمیشه از نوره استفاده میکنم

نوره واقعا موهارو از بین نمیبره من هر چی امتحان میکنم فایده نداره تایم زیاد هم گذاشتم بدنم سوخت. البته حالت درمانی داره زرنیخ دارشم خریدم از جای معتبر

نوره واقعا موهارو از بین نمیبره من هر چی امتحان میکنم فایده نداره تایم زیاد هم گذاشتم بدنم سوخت. الب ...

قلق داره باید با اب گرم رو به داغ درستش کنید ابکی هم نباشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من لباسهام همه شیک و نو هستن و جنس خوب میگیرم ولی مثلا بیرونی هام دوتااز هرچی دارم مثلایه تیپ اسپرت ...

سبک لباس پوشیدنتون عالیه و به شخصه آرزو دارم به این حد برسم 

من خیلی ماکسیمالیست بودم ، کلی خروجی دادم و الانم تا اینجای سال ۱۴۰۳ خرید نکردم و به امید خدا تا لباسام بشدت کم نشه نمیخرم

خانمای عزیز برای اینکه تاپیک رونقی بگیره نظرتون چیه که بیایم برای ایده از مرتب ترین و مینیمال ترین خانم فامیلتون یا دوربرتون بگید بقیه مخصوصا تازه واردایی مثل ماها ایده بگیریم...

من عاشق خانمای ایرانی مینیمالم ...خانمای خارجی ..کمد..و کابینت و خونه شون زیادمیبنم در سایتها ولی چون شبیه سبک زندگی ما نیست ایده نمیگیرم...

میدونم شاید قبلا راجع به افراد مینیمالی که میشناسید تو تاپیک نوشته باشید ولی صفحات بالا و پیداکردنش سخته...

لطفا دریغ نکنید و با جزئیات بگید تا ایده بگیریم ❤️🙏

و اینکه نظرتون درمورد کیف پول بگید...بنظرتون ضروری هست یا نه؟کیا استفاده میکنند؟

بنظرمن فقط کیفو سنگین میکنه و جاگیره..این روزا کسی پول نقد نداره که کیف پول دستش بگیره اخه..مثلا من چندین کیف پول دارم که سالهاست خاک میخورن...چون یه کارت میگیرم دستم میرم خرید

2810