2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733392 بازدید | 44584 پست
شما تازه به جمع ما اومدید؟خیلی پست هاتون عالی

شـــــادی جان 

محبت داریدبه من مهـــــربون❤

من قبلا هرازگاهی میومدم 

ولی الان یکسال ونیم هست که همراه تاپیک هستم باجـــان ودل واز تجربه اتون استفاده میکنم ولذت میبرم 

گاهی شده نباشم ولی خیلی هم بودم وگزارش تمام خروجی هام رودادم 

اردیبهشت 402

که بااینجا آشنا شدم یک دور کامل باتاپیک به گوشه گوشه ی خونه سرزدم هم خونه تکونی کردم هم خروجی گذاشتم

خیلی زیاد سبک شدم بــــال پرواز پیدا کردم 

راهم ورسالت هام رو توی زندگی پیدا کردم وباهاتــــــون رشد کردم همه ی عــــزیزان محترم ودوست داشتنی هستن ازشون آموختم ❤

از مطالب شمــــــا وهیدوای عزیزم 

وشادی جانان پـــــرانرژی ومهربون خیلی استفـــــاده کردم 

خیلی خوشحالم کنارتون هستم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا احساس قلبیم بود🥰کاملا مشخصهعزیزدلم خدا حفظش کنه واقعا اینطور بچه نعمتیهکاش منم زودتر بااین سب ...

عـــــزیزدلمی بانور ❤😘

ممنـــــونم خدا دختــــرگلت روبرات سلامت وموفق حفظ کنه ❤

میخوام بگم فقط براش بگو وخودت عمل کن به مرورخواهی دیدچقدرتغییرکنه فقط سخت گیری نکن ازش 

ودرآخر هیچوقت برای هیچ چیز دیرنیست مهم الان هستش که حضورداری بزودی راهتوپیدا میکنی ادامه میدی وموفق میشی ❤

خب خب 🌹

روزتـــــــون بخیر امیدوارم اون اتفاق خوبه امـــــروز اگربرای من قراره بیفته بـــراتواتفاق بیفته عـــــزیزه دلم ❤

الهی شکـــــــر ❤

من دیروز تونستم 

یخچال وپرده وپنجره روسامان بدم 😍

ی تصمیمی گرفتم باخودم که اول صبح برم سراغ هرکاری خیلی سخت ووقت گیره مثال دیروز درگیر این کارها بودم 

الان کلی ظرف دارم امروز البته اول نتونستم برم سراغشون ی سری کارها افتاد جلوپام 

ولی ازفردا اول هرکاری که غـــــوله برام انجام میدم هرچی فشارش بیشتر برقلب ومغزم سواره شده شستن یک پادری 

یانظم لباس ها یا جادادن ظروف

بنظرم خیلی برام بهتره وکارهام روبعدش سرعت میبخشه 

حــــوله ها ی بچه ها روماشین شست پهن کنم 

وبرم سراغ ظرف وناهار 

دوستـــــان عزیزم من هم مدام خروجی دارم مث بازیافتی یا شکستن چیزی خراب شدنش هرروزمعمولا دارم ولی کمتر اینجا بیان میکنم

چن تا مورد لباس و... گذاشتم خوب بررسی کنم وبعد خروج بزارم اگرنخواستم واقعا 

ولی ازوقتی خــــروجی های تپلم وردکردم زندگی برام خیلی لذت بخش تروراحت ترشده زودهمه چیزتروتمیزومرتب میشه😍

امروز نوبت آشپزخونه است

⬅️طبقه های یخچال خالی کردم دستمال کشیدم

✅️۴تا بادمجون که گذاشتم کبابی کنم برای بورانی بادمجون

✅️یه خیار مونده بود گذاشتم نهار سالاد شیرازی درست کنم

✅️سه تا انار چروکیده بود دور ریختم

✅️نارنگی ها از پلاستیک به ظرف انتقال دادم جلوی چشم بلشه بخوریم

✅️یه ظرف ترشی اخراش گذاشتم بیرون برای نهار بخوریم

✅️خرما از جعبه به ظرف انتقال دادم

کلا تمیز کردن یخچال دوس دارم

سه تا لبو داشت چروک می شد گذاشتم بپزه  بعدازظهر بخوریم.

شادی صدام کنید

سلام دوستان من هراز گاهی وقت داشته باشم میام و پیام های این تاپیک رو میخونم .

اما امروز حس کردم خیلی تاپیک داره از بحث اصلیش خارج میشه و حالت گزارش کاره اما همه کارهای روزمره نه فقط اونایی که مربوط به مینیمال شدن هستن . 

برای کاری مجبور شدم کمد دیواری رو زیر و رو کنم.

تا الان چند تا خورده ریز خروجی داشتم: 

یه شلوار پسرم که کوچیک شده رو میخواستم برا دومی نگه دارم دیدم رو زانوش یکم رنگش رفته.

دو تا کارتون

یه دونه ابپاش که دو سال پیش همسرم برا کاری خرید و دیگه استفاده نشد.

یه کتاب چاپ شده خیلی حجیم که نصف یه کارتون رو پر کرده بود، اول برا انداختنش تردید داشتم بعد دیدم سلیقه ی کتاب خوندنم تغییر کرده و دیگه ترجیح میدم کتابهای خلاصه تری رو بخونم.‌

سلام دوستان من هراز گاهی وقت داشته باشم میام و پیام های این تاپیک رو میخونم .اما امروز حس کردم خیلی ...

سلام دوست عزیز 

خب اگه به روند تاپیک اعتراض دارید توش شرکت کنید و در مورد چیزی که میدونید مفیده صحبت کنید. این کاریه که هر کدوم از ما سعی میکنیم انجام بدیم. 

سلام دوستان من هراز گاهی وقت داشته باشم میام و پیام های این تاپیک رو میخونم .اما امروز حس کردم خیلی ...

سلام عزیزم..منظورتون اینه ک خانوما میان میگن در طول روز چ کارایی انجام میدن؟؟؟؟؟اگ این منظورتونه ک خیلی خوبه ک،مام انگیزه میگیریم واقعا

✅️به عنوان‌کسی که سه سال تو این تاپیک هر روز فعالم 

نظر شخصی ام میگم یه سری پیام ها جواب ندین

عزیزانی که‌میان دوتا پست می ذارن می رن براشون انرژی نذارید

علاقمندان میان فعال میشن واعضا این تاپیک همراهی می کنند که خوب وضعیت شون روشن

عزیزانی که خواننده خاموش ابن تاپیک هستن اونا هم تکلیف شون روشن.

شادی صدام کنید

سلام واسه هدیه بچه ها ،من ترکیبی کار میکنم ،مثلا یه هدیه کوچیک مثل کتاب ،لوازم التحریر یا ... میخرم ،یه مقدارم پول نقد می‌زارم،البته برای نوجوونا همون پول نقد میدم،مخصوصا واسه خانواده هایی که می‌دونم شرایط مالیشون سخت تره،سعی می کنم حتما پول نقد رو بزارم  

2810