2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735861 بازدید | 44674 پست
✅️یه مقدار رشته سوپی که همسرم خریده ولی استفاده نداریم الان اوردم برای مادرشوهرم چون همیشه سوپ رشته ...

ببخشید شادی جان میشه بپرسم پس به جای رشته به سوپ چی میزنید؟ 

من خودم از رشته و برنج نیم دونه برای سوپ زیاد استفاده میکنم و همیشه تو کابینتم باید باشه.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شادی جان میشه بپرسم پس به جای رشته به سوپ چی میزنید؟ من خودم از رشته و برنج نیم دونه برای سوپ ...

خوب سوپ های مختلف ومتنوعی هست 

من فقط سوپ جو درست می کنم که جو پرک می ریزم.

شادی صدام کنید
سلام خانما بالاخره لیست خرید جهیزیمو نوشتم

به سلامتی عزیزم

✅️یه کاسه ماست خوری شکست[اندراحوالات خونه بچه دار]

✅️دو جفت جوراب خودم کهنه شده خروجی

در حال حاضر ۴ جفت جوراب دارم.

شادی صدام کنید

یه شال ویه روسری دم دستی داشتم که برای توی راهرویاحیاط وبالکن میپوشیدمش. چندروزپیش که میخواستم موکت اتوکنم چیزی نبود بندازم روش. شالوانداختم روش ودیگع ازاون شال فقط برای اتوی موکت استفاده میکنم

لطفالایک نکنین. 
به سلامتی عزیزم✅️یه کاسه ماست خوری شکست[اندراحوالات خونه بچه دار]✅️دو جفت جوراب خودم کهنه شده خروجید ...

خونه هایی که بچه دارن گاهی چیزی رو که میخوان زودتر تموم بشه میارن دم دست تا استفاده بشه 

بچه ها هم که یا کلا میشکنن یا لب پر میکنن 

تنشون سلامت 😍

❌لایک❌

خوب دوستان ما هرچی به روزهای رفتن نزدیک میشیم خروجیهامون بیشتر میشه،یه مقدار پارچه های مختلف داشتم که گذاشتم بدم به دختر دوستم رشته طراحی دوخت میره،گفتم لازمش میشه،یه دست لباس بیمارستان مقداری الگو و پارچه های تکه شده که به درد نمیخورد هم رفت تو سطل زباله

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
2810