2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737302 بازدید | 44691 پست
دقیقا منم چند سال شهر غریب بودم با هزینه های خیلی بالا و خونه کوچیک .البته خداروشکر خانواده هامون وا ...

درسته عزیزم منم دقیقا مثل شما تو شهر غریبم با یه خونه ی خیلی خیلی کوچیک ،ینی شاید باورتون نشه همه ی وسایلمو رد کرد و فروختم بخاطر همین کوچیک بودن خونمون .خونمون هم مال خودمون نیست مستاجریم .با اینکه خونمون خیلی خلوت کردم باز هم جا کم‌میاریم برای رفت امد و اومدن مهمون اینا ...حالا مهمون های ما میان خیلیم میمونن .من همه وسایلامو تو دیوار فروختم ،خیلیاشونو بخشیدم ،وازاین بابت خوشحالم ک با سبک مینیمال آشنا شدم .اما مهمونی رفتن و زیاد موندن خونه ی کسی که بچه ی کوچیک داره واقعا کار اشتباهیه.البته این نظرمنه ،وشاید برای دوستان اینجوری نباشه .من خیلی سختمه بخوام با یه بچه ی کوچیک مهمونی بدم اونم ده پانزده روز اینا 😡👎مهمونم با مهمون فرق داره ،خبلیا هستن واقعا رعایت حال میزبان و میکنن ،درک و شعورشون میرسه ،خیلیام نه اصلا انگار نه انگار ک میزبان داره اذیت میشه ،خودشونو میزنن به اون راه .

👩‍❤️‍👨

و ظرف و وسایل اشپزخونه : 

20 الی 25 بشقاب و قاشق و چنگال و ماست خوری و لیوان میگیرم 6 تا ترشی خوری 6تا مرغ خوری 6تا دیس و 12 تا بشقاب کوچیکتر میخرم(برای شیرینی و میوه و سالاد و..) 4 تا جا میوه ای و 12 تا ست چاقو و چنگال . 3 تا سبد و یه ست سینی استیل . 3 تا دیگ بزرگ متوسط و‌ کوچیک. 6تا نمکدون و 6تا قندون و12تا‌ استکان چایی و 6تا استکان نعلبکی ، اسکاج(ترجیحا شاید ببافم) و سیم‌ ظرفشویی و 2تا دستگیره و دمکنی . و 3 تا ظرف درب دار . اگه چیزی جامونده شما بگید لطفا 🤍

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایل چوب : 

با بوفه کاملاااا مخالفم❌

میز تلویزیون 

میز ارایش 

تخت خواب 

و کمد لباس

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
درسته عزیزم منم دقیقا مثل شما تو شهر غریبم با یه خونه ی خیلی خیلی کوچیک ،ینی شاید باورتون نشه همه ی ...

این دوستم که تعریف کردم یه خونه تک خوابه دارن که یه اتاق کوچیک هم درآوردن شده دو خواب . و یه بچه هم دارن. سرویس چوب کامل داشت به خواست شوهرش برای اینکه فامیلاشون وقتی میان خونه اینا راحت باشن سرویس خواب رو جمع کردن و فرستادن شهرستان منزل مادرش . و خودشون هم روی زمین می خوابن . و مهمون هم که بیاد اتاق خواب خودشون رو به مهمون میدن . با اینکه توی اون شهر گرون دارن با حقوق کارمندی میگذرونن ولی بازم توی مهمونیا هر چند روز که طول بکشه   کمتر از دو مدل غذا با سوپ یا آش نمیزارن و اینجوریه خلاصه زیاد از حد خوشبحال مهموناشون شده و دوست  من همیشه شاکیه . و جالبه وقتی میرن شهر خودشون اصلا خیلی از مهموناشون یه تعارف نمیزنن که خونه ما هم بيايد . یا برن خونشون هم زیاد خرجی نمیکنن برای مهمونی . ولی شوهر دوستم چشماشو روی این چیزا بسته متاسفانه . و پس انداز هم که هیچی.  

خروجی های امروز من چنتا جعبه ی پلاستیکی جای خرما ...ازاین جعبه ها برایربردن خوراکی اینا به پارک استفاده میکردم .یه جفت جوراب دخترم خروجی شد .چنتا از اسباب بازیهاش شکسته بودن اونارم انداختم رفت .یه چتر رو‌دخترم داغونش کرد اونم رفت خروجی ،دوتا لیوان تا به تا و سه تا بشقاب تابه تا هم خروجی رفتن .

👩‍❤️‍👨
این دوستم که تعریف کردم یه خونه تک خوابه دارن که یه اتاق کوچیک هم درآوردن شده دو خواب . و یه بچه هم ...

وای بخدا انگار داری زندگی منو تعریف می‌کنی 😂منم دقیقا همینجوریه برام ...وختی میریم شهرستان زیاد تحویل نمیگیرن .یعنی قشنگ معلومه همش تعارف الکی میزنن 😂بعد شوهر منم همش میگه اشکال نداره‌زندگیه میگذره دیگه .میگه تو با همه خوب باش بذار بقیه هرجوری ک دلشون میخواد رفتارکنن 🙄بخدا ماهم کلی هزینه میکنیم هردفعه ده پانزده میلیون ،مثلا کلی بااحتیاطو قناعت ،تو دلم میگم چرا پونزده میلیونو برای یک هفته دوهفته واسه ی کسایی ک هیچ بدرد من نمیخورن خرج کنیم .خیلی حرص میخورم خدا شاهده .میگم می‌تونستم اینو برای دخترم پس انداز کنم.اما شوهرم اصلا عین خیالش نیست و همش میگه نه زشته نه عبیه نه فلانه ،ناخن خشک نباش و ازاین حرفا ....هرچی من بهش میگم پس اینا چرا یبار یه هدیه برای بچمون یا خودمون نگرفتن اصلا زیر بار نمیره ،میگه بابا فامیلن زشته نگو ،گناه دارن و ازاین حرفا 🙄😏

👩‍❤️‍👨

میگم کاش دوستان اینجا هم راجبع تغذیه و خوراکی بحث میکردن و ما استفاده میکردیم ،مثلا درباب تغذیه اینا هم مینی‌مال می‌شدیم خیلی خوب بود .متاسفانه من زیاد شیرینی و نوشابه میخورم ،میگم اگه دوستان بحث میکردن شاید من هم انگیزه می‌گرفتم .یا مثلاً چربی کمتری استفاده کنیم یا چه نوع غذاهایی بخوریم ک هم سالم و با کیفیت باشند هم جلوی اینجور خوراکیهای ناسالمی رو می‌گرفتن .خلاصه خیلی خوب میشد راجبع تغذیه ی مینی‌مال بحث میکردیم .و اینکمپ 

👩‍❤️‍👨
وای بخدا انگار داری زندگی منو تعریف می‌کنی 😂منم دقیقا همینجوریه برام ...وختی میریم شهرستان زیاد تحو ...

اره متاسفانه امثال شما شوهر شما و امثال مهمونهای شما زیادن.  واقعا اینجور مهمونها فقط سو استفاده روخوب بلدن .کافیه یکی مثل شوهر شما دست و دلباز باشه بهشون رو بده دیگه کار تمومه  . میدونم شما هم نمی‌تونید مثل خودشون پررو و سو استفاده گر باشید . تنها کاری که میتونید بکنید صحبت منطقی و آروم با همسرتون.  اونم چند بار . امیدوارم نتیجه بده . 

وای بخدا انگار داری زندگی منو تعریف می‌کنی 😂منم دقیقا همینجوریه برام ...وختی میریم شهرستان زیاد تحو ...

سلام عزیزم من زیاد تو این تاپیک نمیام یه کوچولو که اینجا رو خوندم خیلی کمک کننده بوده واسم . 

من یه راهکار واسه ات دارم امیدوارم به دردت بخوره . ببین الان دوره گرونیه و اگه مهمونم نیاد باز کلی باید دو دوتا چهارتا کنی تا بتونی پس انداز کنی حالا مهمونی دادن و ... که جای خود . 

اقایونم که کلا دنبال خوب بودن و خوبی کردن هستن پس اگه میخوای کار پیش ببری باید خودت دست به کار بشی . 

با اخلاق خوب و زبون خوش پیش همسر جان هر کی هر کاری کرد واسش جبران کن ....

اگه کادو دادن با عشق بیشترش بده ولی اگه ندادن با روی خوش توام نبر. ...

اگه اومدن خونه ات ۳ روز موندن رفتی شهرستان سه روز برو بمون ....به همسرجانم بگو اگه نریم ناراحت میشن بیا بریم روشون بشه خونمون بیان یا مثلا دلمون تنگ شده پیششون بمونیم ....

اینجوری بدونن بیان میری خوشونو جمع میکنن ...

من خودم یکی از خواهرام با بچه کوچیک میومد خونم چند روز میموند کلی خرجم میشد کمرمم از کار زیاد درد میگرفت ولی من روم نمیشد برم نهایت یه شب میرفتم برمیگشتم اصلا اصرار نمیکرد که بمون ....همیجور ادامه داشت دیدم نمیشه یه ویلا ساخت اونجام میرفتم همه چی میبردم حتی دلش نمیومد همونو بیاره بخوریم ....

دیدم اینجوری نمیشه دو سه بار دعوت کرد منم هیچی نبردم خب منم اون میومد خونمون هیچی نمیاورد ....

بعد دوسه بار گفت الان گرونیه هر کی هر جا بره باید بعدش جبران کنه ....

خلاصه بعد یه رفتاری کردن که من دیگه نمیرم ولی اونم دیگه روش نمیشه همینجوری بیاد خونمون و راحت شدم ....

بدون هیچ مشکل و ناراحتی چیزی که عوض داره گله نداره .....

نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی تو قسمت ابکش و لگن به نظرم ست کامل گرفته نشه بهتره دو سه تیکه که استفاد ...

من ست چاقوهامو کامل دادم رفت. فقط از ی چاقو اره ای استفده میکنم.در مورد لگن و آبکش هم فقط سایزهای کاربردی خرید بشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
و ظرف و وسایل اشپزخونه : 20 الی 25 بشقاب و قاشق و چنگال و ماست خوری و لیوان میگیرم 6 تا ترشی خوری 6ت ...

۶ تا مرغ خوری و۶ تا دیس زیاد نیست

من خودم دارم ولی شما اشتباه من نکن

دو قلم هم دست نگه دار مثلا ۳ سال دیگه یه دیس مرغ دیدی قشنگ وجدید بود به وسابل ات اومد بتونی بخری نگی ۶ تا دارم این کجا بذارم میگی دوتا دارم اینم می خرم جا دارم تو کابینت

شادی صدام کنید
یخچال و لباسشویی رو گرفتم . و الان میخام جارو برقی و فر و غذاسازهمه کاره بگیرم که بتونم باهاش آبمیوه ...

عزیزم من جهیزیه خیلی خوب خریدم یعنی فقط دنبال چیزایه کاربردی بودم و مارکهای عالی و کل جهیزیه ام پدرم تهیه کرد که به نظرم اشتباه بود اگه تونستی چند تکه بزار به عهده داماد بخدا هیچ کس یه دستت دردنکنه به شما و پدرت نمیگه ....

حالا چیزایی که خریدم من مبل و وسایل بزرگمو جنس خیلی خوب و گرون خریدم که خیلی به چشم اومدش و هنوز بعد ۱۵ سال واسم کار میکنه و راضیم ..‌

وسایل برقی اتو از این ایستاده ها گرفتم کلی پولش دادم خوبم واسم کارکرد ولی برگردم عقب اتومو معمولی میگیرم هم جا گوشه اتاقم نمیگیره هم کاربردیه دیگه ....

سرخ کن و ارام پز به کل واسه من بعد دوتا بچه استفاده نشد .‌‌‌..

غذاساز اصلا به کارم نیومد همون گوشتکوب برقی کارمو راه میندازه..

چرخ گوشت و ابمیوه گیری و اسنک ساز  بعد از بچه دار شدن خریدم قبلش اصلا احساس نیاز بهشون نداشتم ....

ولی یه سولار الجی دارم عصای دستمه و خیلی کاربردی ....

سرویس چینی ایرانی خریدم چون اعتقاد داشتم قرار بشکنه پس زیاد هزینه نکنم اما هنوز بعد از ۱۵ سال استفادم میشه و اگه به عقب برگردم حتما خارجیش میگیرم چون خیلی تو مهمونیا به چشم میاد و خیلیم بهشون نیازه  و یکبار هزینه میشه ....عوضش دم دستیات بعمولی بگیر هر دو سه سال عوض کن ...

چای ساز کار بردی واسم نداشت ..‌‌

جارو برقیم بوش هنوز کار میکنه و عاشقشم .‌..

کریستالم واسه پذیرایی دارم که اونم کا این مدت واسم کار میکنه و شیک هستش ....

خلاصه انشالله باعشق خریدات و کنی و تو زندگی با عشق ازشون استفاده کنی ....

دیگه همینا به ذهنم رسید اگه سوالی داشتی بپرس حتما جواب میدم 

میگم کاش دوستان اینجا هم راجبع تغذیه و خوراکی بحث میکردن و ما استفاده میکردیم ،مثلا درباب تغذیه اینا ...

من در زمینه تغذیه به شدت سالم خورم.

فست فود شاید سالی یک بار مصرف کنیم. سوسیس و کالباس لب نمیزنم. تنقلات به هیچ عنوان نمیخورم.

صبحانه: گردو- کره بادام زمینی- تخم مرغ- ارده- گوجه- خیار- سیاه دانه

بعد از صبحانه حتما باید یک بشقاب میوه بخورم. نود درصد مواقع سیب تو بشقاب میوه ام هست بعلاوه میوه های مربوط به اون فصل.

نود درصد مواقع هم تو وعده شام و ناهارم برنج به اندازه ی کفکیر هست.

به جای روغن از کره حیوانی استفاده میکنم.

شیر و لبنباتم ترک نمیشه( به جز مواقع پریودی)

مغز هم که جز واجباته.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
الان سرویس پذیرایی شما 12 نفره اس؟ با این تعداد کفگیر و ملاقه جواب داده؟ بعد چند تا دیس برنج دارید ...

خواهش می کنم این گروه برای همین سوال ها وجواب هاشون

من ۱۲ نفره چینی دارم ۱۲ نفره ارکوپال

مهمان ۱۲ نفره برام یکی دوبار اومده بقیه ۸ نفر و۹ نفر وبیشتر اوقات کمتر از ۸ نفر

قبلا گفتم که نمی تونم بیشتر از ۱۲ تفر میزبانی کنم مهمونی های خلوت ومرتب دوس دارم.تا حالا هم نشده مجبور به مهمانی تعداد بالا باشم خانواده خودمم وهمسرم این تعداد مهمانی نمیدن.

دیس چینی ها خیلی سنگین برنج می ریزم سنگین تر میشه گداشتم کنار دوتا دیس گرد شیشه ای تو جهیزیه بود از اونا استفاده می کنم.

تو دوره ناآگاهی ام یه دیس گرد دیگه ام خریدم

دوتا دیس ارکوپال هم هست که مهمانی که وعده بیشتری بمونه روزهای بعد از سرویس ارکوپال استفاده می کنم روزمره هم این دوتا دیس استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
خواهش می کنم این گروه برای همین سوال ها وجواب هاشونمن ۱۲ نفره چینی دارم ۱۲ نفره ارکوپالمهمان ۱۲ نفره ...

هایدی جان برای سوپ همون دوتا ملاقه سرویس قاشق چنگال برام مناسب اره عزیزم سوپ یا اش سرو کنم‌ملاقه اش می دارم البته کمی بزرگه یه ملاقه روزمره دارم معمولا اون می ذارم.

شادی صدام کنید