2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737412 بازدید | 44691 پست
ما تو خونه خودمون سفره نذری نداشتیمچون صاحبخونمون اجازه رفت و آمد زیاد رو بهمون نمیده برای همین هیچ ...

انشالله به زودی خودتون صاحب خونه بشید 🤲🏻

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرکنم استیل برای مسافرت خوب باشه،پلاستیکی ضرره،جاریم یه ست استیل برا مسافرت داره

بله از کاسه و دیس و بشقاب و قندون و سینی و...  همه عالین برای مسافرت و پیکنیک 

ملامین و پلاستیک مضرن  

❌لایک❌
بله از کاسه و دیس و بشقاب و قندون و سینی و... همه عالین برای مسافرت و پیکنیک ملامین و پلاستیک مضرن

من چندوقته به این فکرمیکنم موادغذایی که داخل ظروف در دار پلاستیکی تو یخچال و کابینت نگه میدارم ممکنه مضر باشه یا ن🤨🤔

❌لایک❌
خب عزیزم فرصت خوبیه اگه دوست داری لباساتو نذر سلامتی هر کسی دوست داری کن و بده یک نیازمند بپوشه یا ه ...

ازین ایده های کاربر امیلی خیلی خوشم میاد

هربار خودش یا خانوادش رفع انباشتگی میکنن نذر یه چیزی میکنه ،نذرسلامتی و...و چقد من شنیدم که اینکار موثره برای جذب

❌لایک❌
قابل شما نداره عزیزم.

مبارکت باشه عزیزم😘

اجاق گاز رو کامل اعلاشویی کردم✅

گذاشتم تو مطبخ و کف مطبخم تی کشیدم

یه خروجی مهم درپیش دارم که شب و روز نذاشته برام یه سنگ ۸میل که درتلاشم بفرستمش بیرون،کلی طناب میزنم و مایعات میخورم و پله بالا پایین میکنم،توکل برخدا که به عمل نکشه پسر۷ماهم تو بغل هیچکی جز خودم نه شیر میخوره نه میخوابه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
من چندوقته به این فکرمیکنم موادغذایی که داخل ظروف در دار پلاستیکی تو یخچال و کابینت نگه میدارم ممکنه ...

حواست باشه وسواس فکری نگیری عزیزم 

ببین من کم کم دارم وسایل پلاستیکی رو از زندگیم خارج میکنم و استیل یا ظروف شیشه ای رو جایگزینش میکنم  

البته که یهو نمیشه 

ورودی هاشو مطلقا ممنوع کردیم 

مثلا سطل آشغال آشپزخونم پلاستیکیه 

به محض اینکه بشکنه میخوام با یه سطل استیل جایگزین کنم و مابقی وسایل همینطور... 

تو این تاپیک صفحات خیلی قبل فکر کنم جایی که هنوز کاربر دختر آفتاب بودن در موردش صحبت شد و نکات خیلی مفیدی ردوبدل شد

❌لایک❌
بله از کاسه و دیس و بشقاب و قندون و سینی و... همه عالین برای مسافرت و پیکنیک ملامین و پلاستیک مضرن

درسته

انشالله خدا قبول کنه خیلی زود یه سفره تو خونه خودتون بندازید 😍

مبارکت باشه عزیزم😘اجاق گاز رو کامل اعلاشویی کردم✅گذاشتم تو مطبخ و کف مطبخم تی کشیدمیه خروجی مهم درپ ...

براتون یه تسبیح صلوات میفرستم کار به عمل و...  نکشه 

واقعا درک میکنم بچه کوچیک داشتن و این موقعیتتون رو ❤

❌لایک❌

این کتاب رو از کتابخونه گرفتم و خوندم 

خیلی قشنگ بود فوق العاده بود 

نکات خیلی خوبی ازش یاد گرفتم 

ورودی دیشبم ده تا از این کتاب بود، دادم هیئت بعنوان هدیه فرهنگی پخش کنن

❌لایک❌
مبارکت باشه عزیزم😘اجاق گاز رو کامل اعلاشویی کردم✅گذاشتم تو مطبخ و کف مطبخم تی کشیدمیه خروجی مهم درپ ...

عزیزم سنگ کلیه اس؟ دختر خاله من سنگ کلیه داشت و خودش خبر نداشت . بعد یه سری ترب گرفت خورد . بعد درد داشت و رفت دکتر و فهمید سنگ داشته و دفع شده . ترب و آب و ترب برای سنگ کلیه عالیه

هفته-بیست و هشتم

دستمال تنظیف

زیرپیراهن و یک بند شلوار از همسر

دو جفت جوراب از پسرم

یه سوتی از خودم

چهار عدد شاسی. دادم کسی که نقاش هست و گفت استفاده داره.

یه ظرف درب دار یخچالی که بخشیدم.

چای کوهی و دمنوش ترکیبی و آویشن که زیاد بهم داده بودن همه رو بخشیدم.

مقدار زیادی جوش شیرین بخشیدم.

چندبسته نوک اتود داشتیم که براساس سایزشون دوتا یکی کردمو نتیجه اش شد خروج دوجعبه