2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
مرسی عزیزم منم خونم تنها دکوریم گل طبیعی هستو ی آباژور رومیزی .ولی خب چون کابینتاو کشو کمد مرتب نیس ...

عزیزم به خودت تکون بده اول از همه گوشی رو از خودت دور کن موقع کار کردن .و برای خودت تایم مشخص کن تا اون کار رو تموم نکردی نرو سراغ کار بعدی.یه بسم الله بگو پاشو عزیزم😘

سلام نازنین بانو فک کنم گل پسر شما کنکور داشتن نتیجه ی رتبه ش رضایت بخش بود؟؟؟

سلام عزیزم 

انتخاب رشته کرده ولی نتیجه هنوز معلوم نیست میگه گفتن هیجدهم تا بیستم نتیجه ها میاد منم واقعا استرس دارم حالم اصلا خوب نیست ولی در ظاهر نشون نمیدم که اگه خدای نکرده قبول نشد زیاد غصه نخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه داروی گیاهی تموم شد ظرفش رفت خروجی، فعلا جایگزین نمیشهیه روغن گیاهیم برای ماساژ بود اونم تموم شد ...

مطمئنم خیلی عالی میشه اگه خودت خرید کنی هیدوا جان منم خیلی دوست دارم خریدهای خونه با خودم باشه البته هشتاد درصد خریدها با همسرم میرم ولی دوست دارم تنهایی و فقط با سلیقه خودم مواد غذایی بخرم ولی حیف🙃🙁

عزیزم به خودت تکون بده اول از همه گوشی رو از خودت دور کن موقع کار کردن .و برای خودت تایم مشخص کن تا ...

بخدا تو گوشیم فقط همین نینیسایته.ن اینستا دارم ن تلگرام ن واتساپ.ی بچه دوساله دارم و دختر کلاس دوم .باهاش خیلی واس درس سروکله میزنم

دوستان سلام.

دیروز یخچالو بعداز چند ساعت زدمش به برق.ولی ساعت ۱۲ یخچال یهو خاموش شد😥نمیدونم چش شد.

یه کاسه ماست خوری هم شکست.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
مطمئنم خیلی عالی میشه اگه خودت خرید کنی هیدوا جان منم خیلی دوست دارم خریدهای خونه با خودم باشه البته ...

ان شاالله یه روزی میرسه که همه چیز باب میلتون میشه دوست خوبم 

❌لایک❌
دوستان سلام.دیروز یخچالو بعداز چند ساعت زدمش به برق.ولی ساعت ۱۲ یخچال یهو خاموش شد😥نمیدونم چش شد.یه ...

گلم وقتی یخچال تکون بخوره یه چند ساعتی نباید به برق بزنی تاگازش تعادل پیدا کنه 

شایدم یخچال رو جلو کشیدی یه مشکل کوچیکی به وجود اومده حتما با یه تعمیر کار خوب تماس بگیرید و بپرسید باید چیکار کنید 

برات صلوات میفرستم که هرچه زودتر مشکلت حل بشه عزیزم 

❌لایک❌

✅️امروز نوبت پنتری بود بهم ریخته بود ولی سه دقیقه مرتب شد کف اش هم جارو زدم.

✅️یه جفت جوراب خودم کهنه شد دور انداختم الان ۶ جفت جوراب دارم.

✅️دو سه تا کابینت مرتب کردن سطحی می خواست که انجام دادم.

شادی صدام کنید
گلم وقتی یخچال تکون بخوره یه چند ساعتی نباید به برق بزنی تاگازش تعادل پیدا کنه شایدم یخچال رو جلو کش ...

اتفاقا بعد از چند ساعت زدمش به برق تا اخر شبم خوب بود یهو ساعت ۱۲ خاموش شد.

خیلی ممنون بابت دلگرمیت عزیزم❤️

خیلی ناراحت شدم خداکنه مشکل بدی نداشته باشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اتفاقا بعد از چند ساعت زدمش به برق تا اخر شبم خوب بود یهو ساعت ۱۲ خاموش شد.خیلی ممنون بابت دلگرمیت ع ...

محافظ برق داشت؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ترنم جان ما دو ماه پیش کابینت زدیم سفید هایکلس براق انتخاب کردم الان خیلییییی راضیم هم اصلا لک رو نش ...

مبارکت باشه عزیزم

درسته هایکلاس خیلی راحت تمیز میشه ولی از پاکچوب گرونتره واقعا به صفر رسیدیم همینم داره۴چکِ اقساطی میزنه😅اگر انتخابی بود قطعا جنس عالی و سفید یکدست انتخابم بود،همسرم سفید به تنهایی رو قبول نمیکنن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚