2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
این عزیزی که امروز رفتیم خونشون قبلا هم رفته بودیم .خونه قبلی شون خیلی قدیمی بود وخانم میزبان خیلی ن ...

وبه طرز وحشتناکی این خانم وسیله داره.

جوری که حس کردم مثلا دوهفته پیش اسباب کشی کرده هنوز وسایل جا به جا نکرده تا این حد شلوغ.

شادی صدام کنید
نازنین جان ازتحربت درموذد سینک وگازهم ممنون میشم بگی. چه جنسی زدی وراضی هستی؟

من گاز آلتون پنج شعله استیل گرفتم خیلی راضیم 

سینک و هودمخفی هم هر دو آلتون هست هود عالیه ولی سینک هر قدر که میشورم حتی با وایتکس اصلا براق نیست و لک آب می مونه سینک گرانیتی خیلی دوست داشتم ولی کابینت ساز به همسرم گفته بود به درد نمیخوره و هر کس زده بعد دوسه سال به من گفته بیا عوضش کن برای همین همسرم نزاشت گرانیتی بخریم 

به نظرم اگر خواستی سینک استیل بگیری آلتون نخر یه مارک دیگه بگیر عزیزم

قبلا سینک استیل داشتم اسمشو نمیدونم چی بود ولی با یکم پودر لباسشویی و وایتکس براااااق و تمیز و نو میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کتاب فروشی هم رفتیم [شهر ما کوچیکه کتاب فروشی نداره]

انقدر همه چیز منظم وخلوت وقشنگ بود که دلم می خواد حتی اگه کتاب نمی خرم بازم اون کتاب فروشی برم

وای انقدر حرف وذوق دارم ولی دیگه خیلی پرحرفی کردم بر من ببخشید.

خیلی دوست دارم روز شه خونه مرتب کنم ولی میگم شادی دیگه هیچی نیست بیرون بذاری🙈

در نتیجه فقط تک وتوک گزارش ورودی خروجی برام مونده

شادی صدام کنید
سلام خدمت همه ی شما خانم گلا.......🤩🥰🌺🌺🌺🌺🌺من هر چند وقت یه بار سر میزنم به این تاپیک. و با خ ...

سلام عزیزم  از خوندن کامنتت لذت بردم ، موفق باشی ،  مینیمالیسم واقعا زندگی رو زیبا میکنه

من یه وقتایی بی حوصله هستم یا کمی حالت افسردگی پیدا میکنم ، وقتی بلند میشم و میبینم که بسرعت خونه مرتب شد و کارام انجام شده ، روحیه م خیلی بهتر میشه 

تصورش هم سخته که اگه مینیمالیست نبودم چقدر الان ذهنم شلوغ بود 

بچه ها من با لباس راحتی اومدم مهمونی😭😭😭البته باهاشون راحتیم مهمونی ام‌رسمی نیست ولی بازم من این ش ...

تا خودت احساس بدی بروز ندی کسی اون احساس رو ازت دریافت نمیکنه گلم

حالا چیزیه که شده 

پس راحت باش و از دورهمی و مهمونی لذت ببر

❌لایک❌
بچه ها من با لباس راحتی اومدم مهمونی😭😭😭البته باهاشون راحتیم مهمونی ام‌رسمی نیست ولی بازم من این ش ...

تا خودت احساس بدی بروز ندی کسی اون احساس رو ازت دریافت نمیکنه گلم

حالا چیزیه که شده 

پس راحت باش و از دورهمی و مهمونی لذت ببر

❌لایک❌
دقیقا دوست عزیزم همین شرایطاز شما عزیزان یاد گرفتم یه ساک جدا بذارم که باز نکنم بهم بریزه.خوب دوستان ...

شادی جان من به جای شما باشم وقتی میدیدم قراره سفرمون بیشتر طول بکشه یه دست لباس و مسواک میخریدم 

خداکنه با شلوار خیس پوشیدن سرما نخوری گلم 🤲🏻

❌لایک❌

تو خونه ما به جز چندتا کتاب نوجوان و 4-5کتاب که نیازه، دیگه کتاب دیگه ای نمونده 

کتابهای نوجوان در اسرع وقت با پسرم میخونیم و اهدا میکمم به کتابخونه. 

امروز رفتم کتابخونه و 5 تا کتاب امانت گرفتم 

از لیستی که تو گوشیم یادداشت کرده بود، فقط یه موردش موجود بود بقیه رو همونجا انتخاب کردم 

و بعد رفتم کتابشهر و از لیستم یه کتاب خریدم 😇

❌لایک❌
یه کتاب فروشی هم رفتیم [شهر ما کوچیکه کتاب فروشی نداره]انقدر همه چیز منظم وخلوت وقشنگ بود که دلم می ...

ممنونم از اینکه تجاربت رو از این سفر با ما به اشتراک گذاشتی عزیزم ❤

❌لایک❌

یه داروی گیاهی تموم شد ظرفش رفت خروجی، فعلا جایگزین نمیشه

یه روغن گیاهیم برای ماساژ بود اونم تموم شد و ظرفش رفت کیسه ی بازیافتی ها، اینم همینطور فعلا جایگزین نمیشه 

دوتا اسباب بازی ها شکسته از بین وسایل کوچولوم جدا کردم و رفت کیسه بازیافت

رشته سوپی هام تموم شد فعلا قصد خرید این مورد رو ندارم چون ترجیح خونواده، با بلغور گندمه به جای رشته سوپی

فریزر هم تو خلوت ترین حالت خودش قرار داره 

از گوشتهام یه بسته ابگوشتی داریم و دیگر هیـــچ. 

اونو گذاشتم هفته دیگه که مادر همسرم میاد درست کنم و بعد حدود 6سال از زمان بارداریم که کلا خرید خونه فقط همسرم انجام میداده، از فردا میخوام خرید ها رو خودم انجام بدم.😇😇😇چه شود😇😇😇

❌لایک❌
یه داروی گیاهی تموم شد ظرفش رفت خروجی، فعلا جایگزین نمیشهیه روغن گیاهیم برای ماساژ بود اونم تموم شد ...

منم خرید کردن برای منزل برام لذت بخشه هیدوا جان

مخصوصا وقتی با سلیقه خودم سبزی خوردن و تره بار میخرم

عاشقشم🥰

منم خرید کردن برای منزل برام لذت بخشه هیدوا جانمخصوصا وقتی با سلیقه خودم سبزی خوردن و تره بار میخرمع ...

دقیقا😍

برای من اونجاش لذتبخش تره که مقدار خرید دیگه دست خودمه 😇

❌لایک❌