مرسی عزیزم منم خونم تنها دکوریم گل طبیعی هستو ی آباژور رومیزی .ولی خب چون کابینتاو کشو کمد مرتب نیس ...
عزیزم به خودت تکون بده اول از همه گوشی رو از خودت دور کن موقع کار کردن .و برای خودت تایم مشخص کن تا اون کار رو تموم نکردی نرو سراغ کار بعدی.یه بسم الله بگو پاشو عزیزم😘
سلام نازنین بانو فک کنم گل پسر شما کنکور داشتن نتیجه ی رتبه ش رضایت بخش بود؟؟؟
سلام عزیزم
انتخاب رشته کرده ولی نتیجه هنوز معلوم نیست میگه گفتن هیجدهم تا بیستم نتیجه ها میاد منم واقعا استرس دارم حالم اصلا خوب نیست ولی در ظاهر نشون نمیدم که اگه خدای نکرده قبول نشد زیاد غصه نخوره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه داروی گیاهی تموم شد ظرفش رفت خروجی، فعلا جایگزین نمیشهیه روغن گیاهیم برای ماساژ بود اونم تموم شد ...
مطمئنم خیلی عالی میشه اگه خودت خرید کنی هیدوا جان منم خیلی دوست دارم خریدهای خونه با خودم باشه البته هشتاد درصد خریدها با همسرم میرم ولی دوست دارم تنهایی و فقط با سلیقه خودم مواد غذایی بخرم ولی حیف🙃🙁
ترنم جان ما دو ماه پیش کابینت زدیم سفید هایکلس براق انتخاب کردم الان خیلییییی راضیم هم اصلا لک رو نش ...
مبارکت باشه عزیزم
درسته هایکلاس خیلی راحت تمیز میشه ولی از پاکچوب گرونتره واقعا به صفر رسیدیم همینم داره۴چکِ اقساطی میزنه😅اگر انتخابی بود قطعا جنس عالی و سفید یکدست انتخابم بود،همسرم سفید به تنهایی رو قبول نمیکنن
خدایا شکرت به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚